PROTESTUL ( ? ) DEVENIT ACT DE DREPTATE

             Astazi. un anume parlamentar, dupa esecul de ieri al partidului sau, care detine majoritatea parlamentara, de a obtine un cvorum parlamentar pentru a  "darama" guvernul aflat in functie,(probabil in semn de protest) si-a dat demisia, atat din functia de sef al comisiei juridice, cat  si din comisia juridica a Senatului. 

           Derapajele juridice - si nu numai - atat de dese ale ale dsale, sunt  cunoscute de mai toate persoanele care au idee de ceva drept, de cele cu bun simt, cat si  de cele  cele cu oarecare logica in gandire, indiferent de simpatii sau de antipatii.
           Dl.senator a fost un fervent sustinator al fostului lider al partidului sau, aflat in prezent dupa gratii .
          In dese randuri l-a sprijinit pe acesta, alaturi de alti colegi, prin cuvant, atititudine si  vot pentru a obtine "derogari juridice" importante care au  amputat legislatia  autohtona si europeana cu telul declarat de a obtine  impunitatea in fata legii
          Acesta, in decursul activitatii sale, a iesit in evidenta prin propuneri legislative, daca nu in totala discordanta cu normele elementare de drept, cel putin de un "umor negru"
 

          Cuvantul "negru"are stranse legaturi, se pare, cu ispravile sale de "indoliere" a unor elementare si logice norme juridice. 
          Chiar daca demersul senatorului in discutie se doreste a fi un act de protest din partea dsale, cred ca el a devenit un act de dreptate, care trebuia sa aiba loc cu mult timp inainte.
          Cateodata, chiar daca timid, dreptatea se strecoara si in existenta noastra, atat de "complicata" de unii alesi... sau daca ne-am lua dupa parerea "iezuitului" am putea afirma ca "Dumnezeu face platile si duminica !" 

          
         

Comentarii