MAXIMA IPOCRIZIE

                         Eugen O.Teodorovici, fost ministru al finantelor in perioada cat premier a fost V.Dancila, ii trimitea premierului de  atunci un document confidential, in luna octombrie a anului 2019 in care mentiona ca marirea punctului de pensie cu 40 % ar fi avut un puternic impact bugetar, neputandu-se respecta targetul de 3 % privind deficitul bugetar de tara, asumat in fata C.E.

                Suntem in luna septembrie a anului 2020 si PSDR continua sa ceara si astazi aceasi marire, cunosca nd realitatile financiare ale tarii si mai ales, ce au lasat dupa guvernare.
                Nu cred ca exista pensionar sau persoana normala, care sa nu doreasca sa aiba venituri mai mari, cu atat mai mult cu cat exista un numar destul de mare de pensii  mici, care ii  "ajuta" pe unii oameni, doar  sa traiasca  pana la limita subzistentei.
                   De aici vin si perfidia promisiunii si a demersului actual al fostului partid de guvernamant, cu cat nevoile oamenilor sunt  atat de acute, mai ales ca acesta, in contextul guvernarii liberale nu mai administreaza finantele tarii. De fapt, pana la urma ne referim tot la o forma de manipulare, "preparata" bine in laboratoarele ideologice ale partidului.

                 
                  Pentru informatii complete, pentru a consulta dovezile celor inserate  aici  urmariti linkul de mai jos :

                 https://newsweek.ro/politica/ipocrizie-psd-teodorovici-cerea-in-octombrie-2019-lui-dancila-sa-nu-mareasca-pensiile

                 Avand in vedere cele mentionate mai sus si actele care vin sa sustina o realitate, de abia de curand cunoscuta dvs, cei care vor citi cele inserate mai sus, sunteti cei care veti decide in consecinta.

                  Eu cred ca se poate vorbi despre o forma de ipocrizie maxima si despre o manipulare elaborata.

        A doua parte o gasiti la :

  http://draft.bhttpslogger.com/blog/post/edit/8298149689790013465/2456205708583093078


Comentarii