DVS. HOTARATI

                    1/ In popor, cand cineva "minte de ingheata apele" , in limbaj argotic, se spune ca acea/acele persoane "mananca.... ceva", de fapt singura substanta al carei pret de cost, in 30 si... de ani, nu a urcat niciodata. 

                    Se pare ca si "consumul", dupa cum afirma unii, s-ar mentine constant.
                    In politica, cine procedeaza de aceasta maniera, este mincinos sau manipulator, desi pana la urma, cu voia sa ori nu, tot"consumator " pare a se numi.

                    Pe undeva printr-un sector bucurestean , un primar cunoscut si-a urmarit in anul 2017 un actual adversar de la alegerile locale actuale , cu ajutorul politiei locale, care, se pare ca ii este destul de "obligata".
 

                   Iata ce scrie presa despre aceasta :

                  "UPDATE. Clotilde Armand a anuntat in cursul dupa-amiezii de marti ca a depus o plangere penala la DNA pe numele Primarului Sectorului 1 dar si a sefilor Politiei Locale.




"Este socant sa aflu din presa ca am fost urmarita si filata de Politia Locala Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist.


In cadrul Politiei Locale Sector 1 a fost infiintat prin dispozitia primarului un departament secret pentru urmarirea mea. Primarul a folosit aceasta institutie pentru a face politie politica. Exista angajati ai Politiei Locale care au tainuit si ascund adevarata lor activitate.


Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera asa ceva. Primarul actual trebuie sa raspunda in fata Justitiei pentru asemenea dispozitii. Voi depune astazi pangere la DIICOT."


Sa faci politie politica este interzis prin lege", a scris Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.
            Iata  in versiunea  https:// ziare.com. atat comentariul persoanei urmarite, cat si  raspunsul primarului in cauza :
            
"E fake news, e campanie electorala. Daca s-ar fi intamplat in 2017... in ce an suntem acum? Daca era o fapta penala putea sa faca plangerea intr-un timp scurt. Dar sa spui dupa 3 ani jumatate ca a fost urmarita? Interesul ei este sa creeze o presiune ca este urmarita.


Ar putea sa fie urmarita doar de SRI, pentru ca ar fi agent strain. Nu poate sa o urmareasca Politia Locala. Institutiile statului poate sa actioneze. Cine sa o urmareasca pe ea in 2017, pierduse alegerile. Nu stie decat sa faca plangeri penale. Bine ca nu-si aduce aminte ca acum 100 de ani s-a intamplat ceva in Sectorul 1."

                   Chestionat de presa asupra respectivei actiuni de "filaj local" don' primar, isi justifica activitatea de tip securist, etichetandu-si  adversarul, drept "agent strain"

              2/  Acelasi personaj, alta actiune cam de acelasi tip de ipocrizie.
                  Iat-o relatata de presa, nu inainte de a insera un scurt comentariu:

                   Nu imi pot permite sa etichetez persoane, si mai ales, nu pe un primar, care tine atat de mult la "corectitudine" si la "adevar", cum de altfel s-a vazut si mai sus, dar si cu alte ocazii.

                   Totusi, se pare ca  aceste doua actiuni, cea din 2017 si actuala, la fel  ca si reactiile primarului  par a fi lipsite de o logica elementara, frizand  un posibil infantilism, astazi, in anul de gratie, 2020

                   Cuiva  pare a-i fi  totusi "foame " ...

                    
                 

                    sursa :https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24264757-tudorache-despre-spitalul-peste-1000-paturi-care-construi-soseaua-bucuresti-targoviste-spotul-publicitar-din-care-intelegea-gata-licitatia-termina-finalul-lunii-realizat-nu-inseamna-construit.htm

                 "T... despre spitalul cu peste 1000 de paturi care se va construi pe Șoseaua București-Târgoviște și spotul publicitar din care se înțelegea că este gata: Licitația se termină la finalul lunii/ Realizat nu înseamnă construit

de Catiușa Ivanov     HotNews.ro

Miercuri, 2 septembrie 2020, 15:43 Actualitate | Administratie Locala

Licitația pentru construirea spitalului spitalul cu peste 1000 de paturi pe care Primăria Sectorului 1 dorește să-l facă pe Șoseaua București Târgoviște se va finaliza la finalul lunii septembrie, a declarat D. T...., primarul Sectorului 1, într-un interviu acordat HotNews.ro. În 2018, primarul declara că lucrările vor începe în 2019. În legătură cu spotul publicitar din care reieșea să spitalul ar fi gata deși lucrările nici nu au început, spot interzis de CNA fiindcă ”este o minciună”, primarul spune că realizat, nu însemană construit.


”Lucrările nu au început, dar licitația se termină. E același lucru să termini licitația și să începi proiectul. Când se termnă licitația, pot începe lucrările. Eu am început licitația în decembrie 2019. Este la fel de mare ca un spital regional. Niciun Guvern în cei 30 de ani nu a ajuns în acest stadiu unde am ajuns eu cu acest spital. Eu am făcut proiectul în parteneriat cu Ministerul Sănătății. Am făcut studiu de prefezabilitate, studiu de fezabilitate, toate circuitele, PUZ, am cumpărat terenul. "

                  Dvs . hotarati...


                

Comentarii