FRAUDA ?

                        U.S.R.-Plus contesta rezultatul votului din unele sectii electorale, prin deputatul Claudiu Nasui, pe Facebook, dar si prin intermediul viitorului primar al sectorului 2, Mihaiu si al viitorului viceprimar al capitalei, Vlad Voiculescu. 

                      De fapt, se reproseaza ca numarul voturilor consemnate in procesele verbale ale comisiilor de votare, apare "diluat" in momentul consemnarii sale in sistemul electronic de vot.
                      Se vorbeste despre inlocuirea codului de pe procesele verbale care intra in sistem odata cu procesul verbal, prin aplicarea  codului initial  pe deasupra celor noi, refacute, dupa ce in prealabil procesele verbale se modifica prin redistribuirea unui numar de voturi din numarul total real -in cazul de fata ale USR - Plus- catre formatiuni mai mici care au un numar infim de voturi.
                     Iata ce  conemneaza in site-ul sau, deputatul USR-Plus C.Nasui :
                    "
Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București.

Iată cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.
Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS.
Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele.
LE: Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în fața Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secții în care nu iese cheia de control.
Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferența dintre exit-poll și rezultatele de azi." Mai jos aveti exemplul prezentat in acelasi site :

 
                     

Comentarii