SECTORUL 5 BUCURESTEAN UN SECTOR " IMPREVIZIBIL "

                   O mare stupoare a produs pentru multi rezultatul alegerilor de la sectorul 5 al Bucurestiului, unde un candidat provenit dintr-un partid "mosit" in "laboratoarele" lui "Felix "  Voiculescu si condamnat, este drept, nedefinitiv, la o pedeapsa de 8 ani inchisoare, pentru posibila ( din punct de vedere juridic) culpa in dosarul "Colectiv" a castigat alegerile pentru primarie.
                 Lumea se intreaba, cum primarul pesedist care fost, si care, totusi a facut cate ceva in sector putea pierde in fata unui asemenea "personaj" cu probleme reale de c.v., de atitudine si  chiar, juridice.
                Este greu de dat un raspuns cert.
                Totusi, pe teritoriul acestui sector al Bucurestiului, este drept cel mai nevoias sector, se afla votanti, oameni cu pregatire precara, usor de manipulat. 

              O mare majoritate dintre acestia sunt foarte saraci, fara locuri de munca,  cu dorinta de a fi permanent "asistati" si cu pregatiri scolare si/sau profesionale aproape inexistente ,ori precare.  Altii au  fosti condamnati, unii avand inca probleme cu legea .Ei locuiesc, in general, in zone rau famate.

               Pare a fi vorba despre un mediu foarte volatil din toate punctele de vedere mentionate mai sus, usor de exploatat propagandistic si mai ales, se pare, usor de amagit cu promisiuni desarte.
              Cunoastem cu totii rolul unor posturi tv si jurnale aflate acum sau anterior, in posesia fostului mogul in divizarea  populatiei.
               Pe acest fond anumite situatii, par greu de prevenit sau de rezolvat si rezultatele votului unei astfel de "componente" apar destul de imprevizibile.

Comentarii