TACERE NEPERMISA ...

                     O masina a Ministerului Transporturilor, cu un ministru, probabil "mut de uimire"  fata de modul in care era condusa aceasta  de catre  soferul sau, o ia razna pe soselele patriei, de fapt, pe contrasensul unei sosele cu doar doua benzi de circulatie . Conducatorul auto evita in ultimul moment coliziunea cu alta masina, care circula regulamentar si  ajunge cu automobilul care il transporta pe ministru unde poate, adica intr-un gard.
             Am inteles ca soferul, care face parte dintre cadrele SPP-ului este anchetat de Parchetul Militar, competent in solutionarea cauzei.
            Este o greseala  intentionata de circulatie, o greseala comisa doar pentru ca, probabil  persoana in cauza "si-a luat prea  in serios calitatea si locul de unde provenea".
           Aceasta  actiune savarsita prin nerespectarea intentionata a legii, probabil ca va avea conotatii penale sau cel putin contraventionale, civile sau/si administrative.
            Niciun comentariu de la pasagerul masinii, scapat miraculos din accidentul provocat, niciun comentariu al Executivului, toata lumea pare sa fi intrat in "silenzio stampa"

           In situatia la care ne referim, cred eu ca atitudinea "ministrului-pasager" este mai mult decat importanta pentru ca in situatiile in care ar fi fost de acord cu modul in care fost condus autovehiculului sau l-ar fi instigat pe conducatorul auto la nerespectarea legii, problemele raportate la persoana sa, avand in vedere si  functia pe care ocupata in Guvern ar determina o demisie sau o demitere a sa.
          Sunt un sustinator al dreptei declarat, dar nu in orice conditii  si nu al eventualelor greseli sau derapaje ale acesteea.  

          Din aceste motive cred eu ca tacerea  sau abtinerea de la comunicarea situatiei reale , din orice motiv ar putea  fi invocat in acesy sens,  pot fi "taxate" in multe feluri pe esichierul politic. Acest gen de atitudine este, in mod evident,  total neindicat si producator de repercusiuni de mai multe feluri, fara a mai lua in calcul si perioada electorala in care ne aflam.
         Asteptam comentarii sau cel putin raspunsuri pertinente din partea celor abilitati

Comentarii

  1. Tacerea e permisa, din multe motive, dar poate fi contraindicata.
    Se pare ca, in fapt, soferul spp a busit o alta masina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase sau jignitoare vor fi sterse
Asteapta moderare: