IPOCRIZIE POLITICA ?

               Se pare ca o alta forma de ipocrizie se "iteste" in randul clasei politice :

              1/Presedinte de partid parlamentar, care se da atat de popular si in slujba poporului roman, atat de "obidit" de actuala guvernare, cel care ofera apartamente romanilor la pret de garsoniere confort 3, coboara dintr-un avion  de cursa, de la Iasi, platit de Parlamentul Romaniei, alaturi de "sponsorul" lui, tot atat de fariseu, aflat pe lista acelui partid pentru alegerile parlamentare si amandoi ( se zice ) ca  ar fi  fost preluati de o masina de lux la coborarea din avion.
              (Sursa si imagini in jurnalul de stiri de la "Digi 24")
              Dragi cetateni, uitati cine va roaga sa credeti in sinceritate, in...  in Dumnezeu si  mai stiu eu in ce : aceeasi tipologie, dar sub alta forma, unul mincinos si ipocrit de doi bani, altul fariseu si fost "client "acum niste ani al sistemului nostru penitenciar.
              Nu credeti, intreb si eu ( sper ca  nu numai retoric )ca sunteti luati drept fraieri ?
              Nu credeti ca sunteti (pe alocuri )chiar desconsiderati de astfel de indivizi ?
              Dvs sunteti stapanii voturilor, bineinteles, si cele scrise aici se vor doar o foarte sincera si politicoasa atentionare asupra unor situatii, asupra unor eventuale consecinte, pentru ca peste cateva luni este posibil sa va plangeti de mila trei ani si ceva.
             Aduceti-va aminte de cate ori fiecare ati  deplans hotararile dvs, cele  care nu au fost tocmai benefice pentru tara si pentru noi toti.
             Poate acum aveti posibilitatea sa nu o mai faceti.
             De dvs depinde !

          2/Desi nu cred, se pare ca partidele care alcatuiesc actuala coalitie de guvernare, AR dori sa se desparta, dar cu ramanerea unuia dintre ele la guvernare.
             Adica, un fel de "adio dar raman" ( cu tine ? )
             Ati vazut dvs "cainele care pleaca de la macelarie" ?
             Daca veti intreba pe unii dintre politicieni, acestia va vor raspunde "dintr-o suflare", ca intreprind aceste actiuni din "dragoste pentru romani", pentru echilibrul national.
             Asa o fi ?
             Dvs,  veti stabili aceasta prin sufragiul pe care il veti exercita !
             Libertatea de a vota  va apartine !
 
             In rest... "urmeaza cantec... vot si... voie buna" !
     
 

Comentarii