NU SUNTEM DIFERITI !

                    Sunteti nebuni, mai fratilor !
                    ...si mai aveti o problema pe care ati uitat-o si anume ca nu cu mult timp in urma romanii erau discriminati pentru ca  sunt romani, pentru unii infractori care au "facut- o lata" in tari straine, pentru nu stiu ce "lebede despre care se zicea ca ar fi fost mancate", etc.
                  Tocmai voi, care "urlati" din toti rarunchii impotriva discriminarii injuste suferite de poporul nostru- si aveati si multa dreptate- ati inceput sa aveti aceasi atitudine fata de altii, uitand oprobriul injust la adresa noastra.
                  Tot ceeace credeti voi ca nu este alb, ca este negru, galben, ca are alta orientare sexuala blamati, injuriati si anatemizati.
                  Cine va da acest drept ?
                  Cine se crede  detinatorul unor etaloane de normalitate sau al unora de anormalitate ?
                  S-a facut o jurizare gresita - nu  avem dovezi ca aceasta ar fi fost facuta in mod intentionat - si ati inceput din gatlejurile voastre umplute cu "bors" sa va "sloboziti" ura impotriva unei afro-americane, care avusese si probleme psihice.
                  Tot un copil nevinovat, cu un pishic (si mai) fragil ca si cel al fetelor noastre nedreptatite si ele.
                   La copiii vostri v-ati gandit ?
                   De unde aceasta intoleranta si de unde atata ura bolnava exhibata impotriva altora ?
                   Cine va da dreptul sa anatemizati si sa insultati persoanele diferite de voi, cand de multe ori, multe dintre ele va sunt in mod real superioare, din multe puncte de vedere ?
                   Romanii sunt un popor tolerant, bun si ospitalier in marea lor majoritate, desi unii dintre acestia au cazut, in mod cert, victime ale unei propagande rasiste desantate si au ales sa-si strige in mod gratuit ura si dezgustul, pentru ca asa vor altii, pentru ca pe unii nu-i duc mintile decat sa fie "instrumente docile"  ale raului si ale dezbinarii. 
                   Nimeni nu este "mai" decat altul pentru ca "etaloanele" rasismului  si ale discriminarii nu exista decat in mentalitatile unor bolnavi sau ale unor dezaxati.
                   Eu cred ca trebuie luate masuri drastice impotriva tuturor"insamantatorilor" de ura !
                   Toti suntem OAMENI , nimic mai mult si nimic mai putin, indiferent de cat de deosebiti sau de asmenatori putem fi la culoarea pielii, ca si credinta sau in alte moduri de a fi, de a exista.
                   Nimeni nu are autoritatea si nici puterea sa "decreteze" rituos deosebiri sau condamnari pentru diferente, tocmai pentru ca facem parte din ACEIASI UMANITATE care ne da dreptul la varietate si la diversitate.
                   Acestea fiind zise, indivizi intoleranti, betegi la suflete si la minti, in numele rautatii pe care o aratati, ca sa aveti actiune in spiritul ideilor voastre desantate va invit sa va dati cu capetele voastre  diforme de toti peretii de langa voi !
                  Este singura cale, probabil de va scoate din capetele voastre seci tot ce inseamna ura, discriminare si intoleranta fata de unii semeni.
                  Nu sunteti si nu puteti fi cu nimic diferiti de altii, decat prin prostia, prin ura nejustificata si prin problemele de ordin psihic etalate pe rafturile unor minti "stramte".
                  Orice boala psihica, poate fi macar ameliorata, dar la voi mai  exista un tratament , acela de REEDUCARE

Comentarii