NU " PUNETI BOTUL " !

                Imi place teatrul, dar sa fie regizat si jucat bine, de catre profesionisti.
               Scena politica este plina de "vodeviluri proaste", jucate in mare  parte, de "maimutoi" , multi  dintre ei, ajunsi pe "scena", catarandu-se pe arbustii din spatele ei, de balbaiti, de agramati, de diferite "tipologii" de material didactic 
 pentru  specialisti.
              Totul  se desfasoara sub o regie ce pare a fi "infantilista"

              Vedem aproape zilnic un concurs desantat al nonsensurilor si/sau al vorbelor goale de continut,  al insultelor si al reprosurilor "de doi bani" .
              Emisiuni politice, doar cu titlul, discutii si dispute, iertati-mi continutul neacademic, "de sanchi", vorbe  de mahala adresate chipurile de unii, altora conform unor intelegeri anterioare.
              Asa cred unii ca isi manifesta "convingator" ura, nemultumirile si eventual, dispretul fata de "adversarii-prieteni", dar nu fac altceva, decat sa  trezeasca privitorilor sau ascultatorilor dezgustul, de data aceasta, chiar sincer.
              Dupa aceea, cum bine se stie, de mult timp, dupa o "reprezentatie" de epitete si de insulte reciproce, "eroii" in cauza se aseaza apoi,  la aceasi masa cu "adalmasul" in fata, razand impreuna de "prostii cei creduli",

              In plan indepartat se vede acvariul cu broscoiul in lipsa remediilor economice !

              Un singur sfat "in ton cu muzica" :
                      "nu puneti botul" !
 

Comentarii

  1. Știți conceptul lui Calderon de la Barca " lumea ca teatru"? Avem de-a face cu cea mai prost gândită piesă în care noi, "vulgul" nu suntem nici măcar actori, doar niște fantoșe goale de conținut. De ce suntem așa? Pentru că nu gândim, luăm cuvintele drept realitate. Realitate, și asta, regizată. Suntem într-un timp absurd.
    Și totuși nu punem botul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca constatam numai si apoi, ne lamentam, daca nu avem reactiile care se impun, atunci "fantosele" despre care scrieti, vor castiga un"razboi" fara lupta, pentru ca adevarul scris de Robert M.La Follette in "Discurs" un mare om de drept american care a trait intre 1855-1925 ne indeamna la aceasta.Acesta a spus :"Leacul impotriva bolilor democratiei este si mai multa democratie"

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase sau jignitoare vor fi sterse
Asteapta moderare: