"ESTE USOR SA SCRII VERSURI CAND NIMIC" ...

               Sunt simple fapte .
               Nu fac politica in aceste randuri.
               Faptele petrecute la un spital bucurestean, fara a anatemiza oameni sau meserii care trebuie sa fie nobile si sa aiba ca principal obiectiv grija pentru  sanatatea omului  au fost de natura de atrage MOARTEA  unu pacient si interventia organelor de urmarire penala care au luat masura arestarii preventive fata de unii  medici si  asistenti.
              Ca urmare a acestor fapte si masuri, desi initial a negat savarsirea faptelor, ministrul de resort a declarat ca nu demisioneaza, probabil avand si "binecuvantarea" premierului.
              Eu ca simplu cetatean cunosc ca atunci cand intr-un fel sau altul, adevarul este escamotat,  ca apoi sa se iasa la iveala  prin fapte care fac obiectul unui dosar penal, un barbat adevarat, chiar daca este si demnitar de stat demisioneaza.
              Dl.ministru nu se simte vinovat, el doreste pareri din afara, doreste auditari, dar nu ia in seama un lucru care pare a aparea din cercetari.
              Din cercetari, atat cat a avut publicul acces la acestea, ar rezulta intentia medicilor si cadrelor medicale implicate, in diminuarea dozelor de noradrenalina, ceea ce ar fi produs moartea, cel putin a unui pacient.
              Nimeni nu este vinovat !
              Dle ministru nu mai aveti credibilitate, in ochii multora, iar atitudinea dvs se pare ca ar putea cauza repercusiuni si altora.
              Concluzie :
              "Este usor sa spui ceva, cand nimic nu ai a spune" -parafrazandu-l pe M.Eminescu
             
  

Comentarii