Da-le Doamne minte !

                Un tribunal sportiv international (T.A.S.) a decis deposedarea de medalia de argint a gimnastei americane Jordan Chiles, considerand cererea de contestare depusa de delegatia americana, ca fiind introdusa mai tarziu, decat prevede regulamentul.
                In aceasta situatie, gimnasta clasata pe locul al patrulea, romanca Ana Maria Barbosu, in urma hotatarii instantei sportive a devenit a treia clasata si deci, posesoarea medaliei de bronz.
               Din ce cunoastem cu totii hotararile instantelor de juedecata, deci si cele pronuntate de instantele sportive sunt executorii.
               In mod concret, gimnasta americana ar fi trebuit sa predea medalia de  bronz forurilor abilitate, urmand ca Ana Maria sa intre in posesia ei.
               Nimic nu o  impiedica pe gimnasta americana sa isi continue, atata timp cat ele exista, exercitarea cailor legale de atac impotriva hotararii T.A.S.
              De aici si pana la refuzul predarii distinctiei, de care  in prezent este deposedata legal este o distanta mare, acesta  inseamnand desconsiderarea legii sportive, a organelor de specialitate care s-au pronuntat si a adversarilor, pana la urma.
              Deci, de aici ar rezulta dispretul si desconsiderarea legii sportive, comportari  care  sunt, evident contrare olimpismului si  sportului ,in general.
              Bineinteles ca ea este sfatuita si ajutata in sensul aratat de anumite persoane, care par a nu se deosebi prea mult, prin sfaturi si actiune  de naivitatea si incapatanarea tinerei sportive.
              Daca ea ar avea ca scuza tineretea si consilierea defectuasa, in dispretul legii , ma intreb ce fel de sfatuitori sunt cei de langa ea si pe cine reprezinta.
              Pana la urma, sportul inseamna competitie reala, nu rea credinta si influenta nefasta prin inducerea unor idei contrare legislatiei sportive  in mintea unei tinere sportive.
              Nu discuta nimeni despre modul de  exercitare al cailor de atac in instante, ci despre rea credinta si despre un oarecare dispret.
              Da-le Doamne minte... daca mai poti !


N.B.
              Cred ca  unii indivizi, cu putinatate intelectuala accentuata, de multe ori usor de manipulat ar fi bine sa stie ca pentru unele situatii sunt de vina un om, oameni, un anume  grup de oameni, dar niciodata un popor.
               Este bine ca tarele unora sa nu fie generalizate la nivel national.
               ...si cum  fiecare padure are propriile uscaturi...

                
            

Comentarii