CATEVA INTREBARI ... SI ATAT

                Doamnelor doctore, arestate, libere, vinovate sau nevinovate.
                Eu nu va anatemizez meseria, nu va "desemnez" vinovate sau nu, neavand suficiente probatorii in presa si neavand ce sa coroborez cu ce.
               Eu sunt un simplu  cetatean.Nu sunt Parchet si nu sunt instanta de judecata.
               Eu sunt un muritor, fost si actual pacient, de o anume varsta, multumit sau nemultumit de unii sau de altii dintre colegii dvs, care va  va intreba pe dvs din inaltul specializarii dvs cate ceva:


               1/Ce inseamna eficientizare in raport cu viata unui om ?
               2/Erati constiente -  aceasta ar rezulta din inregistrarile transmise in presa - de  consecintele actului dvs medical, astfel cum  l-ati desavarsit  fata de cei internati in sectia A.T.I.
               3/Stiati ca injectomatele au memorii functionale ?
               4/Micsorarea dozelor de noradrenalina fata de anumite persoane, chiar unele aflate intre viata si moarte, le-ar scurta durata de viata , grabindu-le decesele ?
              5/Pe cine dintre cei care va coordonau sau din conducerea unitatii spitalicesti ati consultat spre a lua aceste masuri ?
              6/In cazul unei consultari reale cu alt(i) specialist(i) persoana/persoanele in cauza v-a(u) dat aprobarea sa miocsorati dozele ?
              7/Daca ce ati intreprins  din punctul de vedere al actului medical este legal si corect profesional, de ce (din nou cum rezulta din presa) ati cerut unor asistente medicale sa modifice actele care atestau dozajul folosit ?
             8/In raport cu constiintele dvs profesionale si cu obligatiile etice inserate in  juramantul lui Hypocrate va considerati vinovate ?

             DACA ALTCINEVA ARE INTREBARI PERTINENTE DE NATURA SA AJUTE LA CREEREA  UNEI CONVINGERI GENERALE SA LE ADAUGE  !

             Intrebarile, bineinteles ca raman doar retorice.

            Nu am incheiere la aceste randuri pentru ca imi este dificil, ca simplu cetatean ! 

             



            
 

Comentarii

  1. Întrebare pt femeile medic...?! La cate examene importante, în timpul școlarizării (și nu numai), or fi copiat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stim, putem presupune ca multe, poate la niciunul cum la fel de posibil ar putea fi alte "ratiuni" mai mult sau mai putin "rationale".
      Ce este grav in aceasta actiune a lor( nu-i cunoastem incadrarea juriidica inca) este ca s-a pierdut cel putin o viata omeneasca, datorita probabil necunoasterii, probabil aplicarii gresite sau pur si simplu -cum apare in presa- pentru "eficientizarea" spatiului ocupat in ATI.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase sau jignitoare vor fi sterse
Asteapta moderare: