REPREZENTAREA

                 Nu ma intereseaza numele omului.
                 Toti membri romani ai Parlamentului European reprezinta Romania.
                  Cinstea sau/si batjocura este la adresa tuturor, chiar daca pe unii, i-au votat un alt grup de romani (sau nu).
                  Ar trebui ca unii care au votat sau au fost pusi sa o faca, indiferent contra ce folos sa stie aceasta si sa vada, sa asculte prestatiile celor care vorbesc, cel putin doar in numele lor.
                  Ar trebui sa le vada prestatiile  jalnice ale alesilor  si pe cele  ale fotografilor lor personali care au mers acolo sa faca filmulete de doi bani cu sefii lor, adica cei care i-au adus in zgarda, pe post de "pudeli"
                  Sunt valori, sunt politicieni care reprezinta Romania cu cinste si onoare, cum sunt si "caricaturi" de prin benzi desenate, care reprezinta  Romania,  ca  si alte tari.
                  Lauda, ca si rusinea apartin fiecaruia si noua tuturor, fie ca i-am votat, fie ca nu.
                  Interesant de citit presa locala sau independenta, care face nominalizari sau caricaturizeaza anumite "personulitati", ca si prestatiile lor de toata parodia.
                 Incercati sa le cititi si  sa  le comentati  pe toate acestea pentru ca astfel va veti da seama ce este de luat in seama din unele luari de pozitie sau despre ce este de ras
...  daca este  vorba despre ras, sau despre rusine , in mod cert ne vom referi la "palme pe obrazul tarii" pe care o reprezinta cei trimisi acolo.
                Va invit sa intelegeti de ce votati, pentru ce votati si pentru cine votati pentru ca s-ar putea ca ani la rand sa va regretati  voturile, mai ales atunci cand viata noastra sau/si a voastra  vor suferi numai transformari negative.
                ... si inca ceva binele vostru nu vine nici de la binele altora si nici de la banii lor sau de la alte foloase, care va pot transforma doar in loseri inaimiti.

                    N.B.
               Aceste randuri au fost scrise si terminate, tarziu in noapte, in jurul orelor 02.00 ale noptii anterioare.
              Nu aveam de unde sa stiu, ca a doua zi va avea loc, circul de prost gust din Parlamentul European, in regia si interpretarea unui reprezentant roman, filmat de un alt parlamentar, tot roman, din nefericire.
              La astfel de situatii si de  scene ma refeream mai sus si ele, din nou, spre marele regret al oricarui cetatean adevarat al acestei tari,  nu  au intarziat sa apara.
              Sa nu uitam ca orice reprezentant al acestei tari, bun sau rau, face cinste sau necinsteste, ori aduce reale prejudicii, imaginii tarii sale, care este si tara noastra.
                 

                  
                  
                
  

Comentarii