MUTILATORII NORMALITATII DE LA CATEDRE!

                Privesc cu groaza -si in acelasi timp- cu o scarba, greu de imaginat spre o parte a invatamantului superior, dominat de unii profesori libidinosi si care  conditioneaza actul didactic si  de favoruri sexuale.
               Nu de mult timp un anume "cadru didactic"(ghilimelele in acest caz, fiind strict necesare) dadea lectii despre starea  Romaniei la pe la diferite televiziuni( de obicei cam la aceleasi oficine).
               Individul, devenit intre timp-dupa  cum afirma surse de presa-  el insusi subiect al unei anchete penale isi arata cu "elocinta" "profesionalismul"  .
               De fapt, el, "marele barbat"  de pe ecranele  televizoarelor invita studente in camera sa si le solicita ca  ii arate nurii si eventual, favoruri sexuale pentru ca ele  "sa-si invinga temerile", care de fapt reprezentau doar o  frica endemica  de intruziunea sa jegoasa  in intimitate, dar si  scarba fata de respectiva persoana, de care depindea, in mod trist, devenirea lor profesionala.
              Se pare ca dreptatea, in parte a fost restabilita, dupa ce un val de reclamatii impotriva individului obsedat a invadat sediul institutiei de invatamant, pe care acesta  a dezonorat-o.
              Intr-o lume, pe care o dorim normala, statul trebuie sa ia masuri dure pentru ca de acesti "microbi penali" sa nu mai depinda viitorul unor persoane, pentru ca invatamantul romanesc sa fie mult mai curat si pentru ca acesta sa isi  poata indeplini cu adevarat menirea formatoare.
             Persoanele de acest gen, tarate ,deformate de maladii sau de obsesii, nu au ce cauta intr-un domeniu atat de sensibil, precum  cel al educatiei  pentru ca in afara de partea atat de  scabroasa a caracterelor lor, pe care si le exhiba  cu precadere, prin comportamentul abominabil, ele
 nu fac altceva decat sa mutileze normalitatea si sa batjocoreasca moralitatea

             

Comentarii