FARA TITLU, DAR CU ... GREATA SUVERANA

                  Traim in vremuri nebune, vremuri in care "debretinul" ars, probabil  la o lumanare de la Lubianka, derapeaza din ce in ce mai mult, in grasimea proprie sau in cea a "kalbasanului" rusesc si intr-o calitate, pe care nu o are si pe care nu o va putea exercita vreodata, trimite conducerii C.E. rapoarte despre discutiile sale, purtate in numele neantului cu autocratii lumii.
                Tot asa, autodesemnandu-si prerogative, pe care le-ar putea exercita, doar intr-un "azil" il viziteaza pe unul dintre candidatii americani la presedintie, pe care il si vede ales si in numele acestuia ameninta o lume, care pe el - si din nefericire- si pe poporul sau, a ajuns sa ii marginalizeze din ce in ce mai mult.
               Reactiile de dezaprobare, chiar si din randul unei parti mari a poporului sau, pe care l-a polarizat, nu il aduc pe cel "plecat in lumea proprie a ideilor de marire si de pacificare inchipuita" pe calea cea dreapta, el continuand sa "alunece" cu nonsalanta prin sordiditatea"pubelele sociale".
              De fapt, el si o parte buna a unora de aceasi sorginte( chiar si de prin tara noastra)  nu fac altceva decat sa urle si sa suiere prin megafoane de carton, tuturor celor care au scarba de ce a produs ea in timp,  propaganda de la Kremlin, ori sa isi raga ura impotriva normalitatii.
             Kalbasanii si debretinii se vor la guvernare, alaturi de alte asemenea "unturi stricate" in curs de topire.
             Lumea va fi brazdata de un strat gros de grasime revarsata si va uita, in timp, de tot ce" i-a stat in gat", pentru ca imbecilitatea si rautatea grohaita ar trebui condamnate la uitare.
             ... pentru ca in general, grasimea netratata, poate produce voma sau alte "deraieri toxi-alimentare" ale organismului uman.
             Nu se poate protesta impotriva a tot ce este hulpav si scabros, dar societatile, care se vor normale, pot produce antidotul si anticorpii impotriva urei  si a scarbei, "scuipate" peste noi toti cu obida data de antidemocratie
              

Comentarii