COANA FRUSINICA

           O stiti ?
           Circul, teatrul ieftin, botnita, insulta, mainile in solduri, tot ceeace se gaseste in recuzita unui rol de toapa in toata regula, cu statut oficial, o definesc si o intregesc pe "eroina pricipala"  a acestor randuri
            Alaturea sa, o "personalitate aparte" sta cu aparatul de filmat din telefon  in stare de "motor" momente penibile, de fapt el pare a fi  "insotitorul tehnic permanent" al  "coanei" , mana sa dreapta cu care se scarpina.
            Coana Frusinica pare, cu tupeul sau fara de margini cu pofta sa permanenta  de "sucar" si cu manifestarile  sale reprezentantul ideal al realitatii regnului animal pe pamant. 
           Mai lipseste din  arsenalul sau de "diva"  talanga atat de necesara in creerea unui "fond acustico- religios" variat!
           Coana Frusinica , desi vine din fundul mahalalei dambovitene, ea in "sufletul sau de starleta din coltul strazii", se crede ca fost harazita artei de a grohai, cat mai asurzitor, tocmai pentru a iesi in evidenta prin ceva.
           Cu cat se supara mai tare, cu atat mai acute si mai dese ii devin onomatopeele  si urletele inciudate impotriva tuturor celor care gandesc altfel realitatea sa de toate zilele.
           Politica pare a fi hobby-ul  sau prin care isi exercita felul de a exista in regnul ramatorilor 
           De fapt, ea se pare ca  sta destul de  rau cu "bibilica" si tocmai de aceea, manifestarile sale devin tot mai furioase, eliminand dese urlete speciale, suierate, aparent asemanatoare semnalelor de alerta.
           Specialistii cred ca amplitudinea manifestarilor sale poate fi de competenta medicala, fara a se specifica disciplina, pentru a i se putea oferi pe cale orala sau injectabila tratamentul adecvat estomparii ideatiei precare si incontinente, pe care o exercita .
           Publicul larg, chiar  ii cere internarea pentru ca ea a ajuns sa bruieze, chiar si comunicatiile intergalactice.
           Uite asa -desi nimeni se pare ca nu cunostea- exista semnale din galaxii superioare, cu privire la "derapajul ezoteric" al coanei Frusinica.
           Nu o luati in seama ea urla si inregistreaza
.

           Cand nu va mai putea  face acestea, se va ascunde la buda !
        
           
           
            
             



            
  

Comentarii