BAI, FRATILOR !

                -SATIRA-

                Bai, fratilor !
                Daca votati candidatul partidului nostru, va dam apartamente cu cinci camere la pret de
garsoniera, rate la pret de iepuri, gaste la pret de mere, purcei de lapte la pret de oua, oite de la un "prieten" si sustinator  de-al nostru, care ne-a mai dat  branza, gratuit.
                Va desfiintam datoriile si  dobanzile pentru ca "ele nu  mai trebuie" si pentru ca noi si candidatul pe care il sustinem, avem grija de voi si de buzunare !
                 Pana la urma candidatul nostru la functia de presedinte, este "omnidastept" si "priceput multilateral" , astfel ca va conduce tara spre taramul mult visat de fiecare dintre voi, chiar daca nu stim unde este el, dar fiti siguri ca aflam .
                 Orice doriti va dam pentru ca noi putem orice si avem si  sustinere de la partenerii nostri de calitate cu bani si fara multa minte, dar mai  ales de la "dacii" de pe stadion, care injura Rapidul si pe Dinamo  !
                 Am fost si suntem alaturi de voi, mai ales daca nu stiti si nu intelegeti nimic pentru ca voi sunteti singurii care ne sustineti neconditionat propriile  "ineptitudini"
                 Noi va dam "din gura"  si nu numai, tot ce va  doriti, chiar si daca nu stim ce  in schimbul aplicarii stampilei pe candidatul nostru Gigel Maimutache.
                 Aveti incredere in noi !
                 Noi prin voi spre "succesuri" si voi pentru noi !
                 Din greseala in greseala spre izbanda finala !
                 Votati-l pe Maimutache !
                 "Maimuta" este simbolul nostru !


n.b.
        "Nu tot ceea ce straluceste este aur" - W.Shakespeare

    

Comentarii