RESPECT PENTRU TRICOLORI SI ECHILIBRU !

            Sa salutam si sa respectam performanta fotbalistilor romani, care cu un lot de sufletisti, bine coordonati din teren si de pe banca au reusit o mare performanta.
            Sa  apreciem profesionalismul antrenorilor si vointa fotbalistilor romani, care a dus la determinarea deosebita, atat de necesara marii performante.
            In astfel de momente, cu un impact public si social deosebit, este bine sa vedem ca acesta poate fi un inceput care sa ne indrepte spre performante mult mai mari.
             Totusi, trebuie sa avem in vedere si aria de selectie, dar si faptul ca cluburile romanesti sunt departe de performante reale, datorita transformarii dezideratului spre performanta-in multe situatii- in afaceri de taraba, conduse de unii finantatori verosi in goana dupa profituri imediate cat mai mari.
             Acestia au fost si sunt ajutati de unii indivizi ,care au avut de-a face cu legea, dar care intr-un mediu instabil, influenteaza negativ si nu numai fenomenul.
             Tocmai de aceia performanta Romaniei, obtinuta in conditii interne improprii, merita respectata si apreciata si mai mult, fiind obtinuta cu un lot cu o valoare sportiva si numerica mai mica decat a majoritatii echipelor cu nume.
              Cred ca in fotbalul intern trebuie performante reale, atat sportive, cat  si organizatorico-financiare, iar pentru aceasta  este nevoie de legislatie adecvata, la nivel organizatoric, cat si  la cel de impresariat si nu numai.
              Sa le oferim fotbalistilor premianti si mai ales, luptatori, prinosul nostru de recunostinta si sa asteptam de la cei implicati sa procedeze la o reforma reala a fotbalului nostru !
              Tot ceea ce ar urma sa obtinem va fi bonusul acestui prinos .
              Multumim Romania !
              Respectele noastre, dragi tricolori !

 

Comentarii