IMI PLAC COPRODUCTIILE DOAR IN FILME SAU IN TEHNICA

              Inca o data - daca mai era necesar - vom constata in U.E. cum conducerea rotativa pare a fi transformata in conducere colectiva de reprezentantii unei tari, care pare a fi  de mult timp defazata, atat fata  de aliatii sai atat din forul european, cat si fata de cei din cel militar, din care face parte.
            Nu mi-au placut niciodata persoanele sau organismele de tot felul care "impresioneaza" prin instabilitate sau prin evadari mai mult sau mai putin fatise, prin taberele dusmane/ostile.
            Istoria politicii trecute si prezente este incarcata de astfel de "oite" carora le-a placut sau le place sa "suga la mai multe tate odata"
            Din cate cunoastem cei mai multi dintre noi, tradarile, tradatorii, naimitii lor, oportunistii de doi bani, elementele revizioniste de orice fel sunt cei care au produs rau si rele omenirii.
            Superficialitatea unor lideri si cvasi saracia lor intelectuala s-au mai dovedit odata, cand au copiat un cunoscut si nu prea iubit slogan american de sorginte republicana ca mod de a conduce sase luni o Europa (Make-America- Europe great again), marcata de destule convulsii.
            Probabil ca acum vom afla pentru prima data
 cum niste nationalisti de joasa sorginte si revizionisti de ocazie, pot face o "Europa mare", cunoscut fiind faptul ca "oamenii mici", chiar avand in spate grupuri de fideli saditori de ura, de  pricini si calauzindu-se dupa o ideologie autocratica importata, pot face lucruri "mari".
             Daca ar fi dupa previziuni, pare a fi vorba despre orice "altceva... mare"
             Din nou, politica permisiva, ne indica  daca mai era nevoie ca apar ca stringente modificarile de regulamente ale celor doua organizatii  prin luarea hotararilor  cu majoritate de voturi, pentru ca este  evidenta disolutia puterii colective a unor natiuni  prin  consensuri inexistente. Aceste natiuni, in mod indubitabil  ar trebui sa fie unite prin comunitate de idealuri si de politici,  ceeace astazi pare imposibil.
            Mai mult ca oricand, acum cand exista pericole iminente intr-o Europa "sifonata" de convulsii politice si nu numai este  necesar ca vocile si politicile diferite de cele ale majoritatii democratice legitime sa fie estompate prin UNITATE.
              
            Aceste obligatii sine qua non ale celor doua organizatii, trebuie modificate prin vot majoritar.

          
         

Comentarii