PAINE SI (mai ales) CIRC

               1/Unui fost politician sau ce o mai fi el acum i se suspenda permisul de conducere din motive medicale, deci se afla atat in incapacitate medicala (stabilita de medici specialisti) cat si, pe cale de consecinta in imposibilitate legala de a mai conduce un autovehicul.
              Omul se urca apoi la volan, nu mai putin decat de sase ori, chiar si cu aplicarea pe vehicul a unui girofar, pe care conform legislatiei rutiere, nu avea dreptul sa il aplice.
               Intrebat fiind, are o motivatie care pare nu numai ilara, ci mult mai mult decat atata, explicand aplicarea girofarului prin faptul ca ar fi fost ofiter de informatii,
              Dupa  fiecare astfel de "isprava cu iz penal "a fost surprins   de catre organele de politie, incheindu-i-se cate un dosar penal.
              Si ca omul sa isi dea pe fata, realele sale "capacitati" de a sfida si de a ne demonstra noua, celorlalti "pigmei", cat de "nesemnificativi" putem fi fata de o astfel "somitate" isi incheie periplul sau in lumea faradelegii prin agresarea fizicaa  unei jurnaliste de la un cunoscut post tv.
             Dandu-si seama cat este "groasa" treaba se duce sa se interneze  intr-un asezamant medical de o anume specialitate pentru mai drege busuiocul, dar mai ales pentru a nu fi "saltat" de oamenii legii, care il cautau cu asiduitate.
             Final cu "happy-end", banuiesc pentru tipul care pare a fi in afara de o nesimtire sfidatoare si o persoana cu reale "probleme medicale" in raport cu oamenii normali.
            Omul si-a finalizat activitatea infractionala, ajungand  sa fie "plasat" doar intr-un "amarat" de  arest la domiciliu.

            2/Astazi posturile de televiziune ne-au prezentat o noua mostra de sfidare a legii si de batjocorire a populatiei cinstite a acestei tari, de fapt cea care va alege in curand  dintre persoanele candidate la demnitatile tarii.
               Mai nou, acum cateva ore, dupa ce in urma cu cateva zile s-a dat in spectacol pe la o sectie de politie, "spalandu-si rufele murdare din familie" in presa si in public, un ales, de data aceasta in activitate s-a urcat la volanul unui autoturism, conducandu-l -se afirma de catre sursele de presa- fara a avea dreptul deoarece  avea  (si aceasta) permisul de conducere suspendat.
              Painea si circul, atat de necesare, in deja traditionala  dare in stamba cu emfaza insotita  peroratii lipsite de logica, de etica si mai ales, cu evidenta manie a grandorii de  dinaintea alegerilor sunt exhibate  deplin de astfel de stfel de personaje.
              Ele cu cu manifestarile lor burlesti par a face parte din opera bufa contemporana -nationala.
              Problemele caracteriale si, mai ales cele medicale, ale unor astfel de personaje,ar tine mai mult de competenta unor discipline medicale, mult  mai mult decat de preferintele votantului de maine.
              Deci, fiti atenti cum aplicati stampila !

N.B.
              Scriam in urma cu cateva ore pe Facebook in legatura cu cele ce se petrec si cu o ingrijorare nedisimulata :

            " 
Din ce in ce, cei mici sau marunti, devin si mai mici.

Intentiile si comportamentele ii ajuta perfect sa ajunga in locul dorit, adica in cosul de gunoi al istoriei.

Rusofoni, scandalagii de ocazie, mardeiasi din gura, zvoneri si raspandaci au infectat si continua sa infecteze societatea romaneasca, ei prostesc cu nonsalanta persoane dezinnformate sau cu niveluri de cultura scazute.
Romania nu merita aceasta si nu acesta este drumul pe care trebuie sa mearga. 

Fiti categorici pentru ca istoria este neiertatoare si hotararile noastre vor fi amendate. "
            

            
 
             

Comentarii