DREPTUL DE A LATRA LA LUNA SI EVOLUTIA LUMII

                 Privesc de mai mult timp amenintarile aruncate din spatiul rusesc si propaganada stalinista exhibata de Medvedev, Zaharova, Peskov sau Lavrov, bineinteles si de "mult iubitul" lor sef, care nu pridideste sa isi arunce pe occident veninul dictatorial. de la inaltimea "jiltului" sau
                 Pai, stimati fosti si actuali tovarasi, daca printr-un ordin zmintit ordonati atacuri  cu arma nucleara, cca.100 de mari orase ale voastre, in frunte cu Moscova ar fi rase de pe fata pamantului.
                 Ca si occidentul inarmat si el nuclear si cu baze cam in toata Europa si nu numai, nici voi nu doriti sa dispareti.
                 Lasati vrajeala asta propagandistica pentru "satelitii" vostri indoctrinati si infricosati cu "atata truda" fantasmagorica sau pentru cei inspaimantati de dezvoltarea fara precedent  a libertatilor de gulag, pe care le oferiti cu atata "darnicie".
                 Lumea normala nu poate fi alaturi de voi pentru simplul fapt ca voi apartineti trecutului, de fapt unui trecut sangeros si dictatorial, distrugator al oricarei libertati umane .
                 O avea democratia problemele sale pentru ca nimic in lume nu este perfect, dar intre imperfectiunile si problemele democratiei si ororile voastre lumea prefera sa fie doar imperfecta, dar si in niciun caz  masochista.
                 Evolutia ulterioara a societatii va demonstra cu prisosinta cat de inutili sunteti pentru ca nimeni nu are nevoie de frica, de ura, de dictatura,  cu tot ce inseamna ele, de fapt de monstruozitatea pe care continuati sa o reprezentati 
                 
                
  

Comentarii