DESPRE TEORIA FAS-ului SI DESPRE UN ANUME FEL DE PROPAGANDA ( PAMFLET )

                   Sustinatorii propagandistici si in materie de aprovizionare militara ai rusilor au  mai "luat inca una in bot" , ca sa discutam pe sleau in limba de la coltul strazii, cea care este mai usor de inteles pentru unii.
                   Atacul Iranului s-a dovedit in  cinci ore de lupte  impotriva Israelului un mare FAS .
                  Apoi, atacatorii s-au apucat sa trambiteze cu emfaza patriotica de tip stalinist ( nu degeaba  sunt prieteni cu rusii lui Putin)  despre un asa zis succes , evident mixat in regie proprie.
                  Din sute de rachete sau drone trimise (cca.300 bucati) in teritoriul dusmanului, cam toate au fost distruse sau au cam  luat-o pe aratura.
                  Capii religiosi beneficiind de "o masina de facut sarmale manipulatorii  in stil propriu" au facut riduri pe la colturile gurilor, urlandu-si, dupa un "presupus prospect rusesc" asa zisul succes, dar  in ce domeniu real,  se pare ca numai ei stiu cu adevarat.
                   Aici nu este vorba despre simpatii 
politice sau de alt gen pentru ca numai anormalii ar fi de acord cu escaladarea unor conflicte de acest gen, indiferent de catre cine si in ce zona.
                   In acest pamflet - caci asta este -  satirizam doar o masina de  facut FAS--uri si de produs "clabuci propagandistici", model clasic dupa propaganda "tatucului" raposat Stalin, numai ca  in coproductie ...iraniano-rusa.
                  Aceasi piesa, cam aceleasi speech-uri, alti actori.
                  Ucraina invadata de rusi, ajutati de aceasi "prieteni" dornici sa isi vanda produsele de razboi  nu are aceleasi dotari de inalta  tehnologie militara, cea ce i-a facut pe unii sa creada in "drumul victorios  facil al invadatorilor".
                  Indraznesc sa nu cred, dar...
                  Eu cred ca aici s-ar putea sa fie vorba despre un "scenariu" cu creerea mai multor fronturi pentru disiparea atentiei occidentului   atat de "nazificat" sau de  "paganizat"
                 Scenariul acesta, propaganda care il insoteste,  urmarile sale, despre care  unii specialisti afirma despre ele ca ar fi previzibile, chiar par a fi de anticipat.
                 Vom vedea  ce "unde" va produce fas-ul si cum se vor propaga ele in neantul  unor imaginatii cu probleme in care pare a se desfasura !
                 Caile Domnului...

N.B.
Dupa o zi, adica 15.04.2024:

                 Imi pare rau ca aceste randuri au starnit-cum era si normal- sentimente si resentimente din partea unora dintre  cititorii lor.
                 Intr-o lume la care visam cu totii, oamenii au pareri, se solidarizeaza cu unii sau cu altii, parasesc grupuri.
                 Nu sugerez nimanui calea de urmat.
                 Va voi respecta tuturor opiniile, indiferent care vor fi.
                 Pana la urma, de multe ori, in anumite opinii, trebuie sa fie"razboi" pentru a se realiza "pacea" !
                 Eu ma incapatanez sa cred ca ratiunea va prevala, tocmai pentru faptul ca anumite "polarizari "ar putea reprezenta un pericol real pentru pacea mondiala.                

                
  

Comentarii