UNII, " MAI ALIATI " DECAT ALTII !

                Dusmania pe care ne-o poarta cancelarul pro rus Nehammer, cel care a ajuns sa uziteze cu rea credinta manifesta de o prevedere a U.E. privind majoritatea absoluta necesara adoptarii deciziilor organismului european este evidenta pentru tot europeanul de buna credinta, iar tara noastra. ca si Bulgaria  au ajuns "victimele"  oportunismului guvernului austriac.
                De fapt, toate deciziile cancelarului austriac, luate in acest sens s-au lovit de opozitia tuturor celorlalte state membre.
                Austria, pe de alta parte, face in mod fatis jocul Rusiei.
                Ea a ajuns "raiul spionajului" rusesc si locul cu cei mai multi turisti rusi din Europa, in timp ce celelalte state au luat masuri impotriva actiunii militarismului  rus de a invada Ucraina.
                Operatiunea statului rus, insotita de o propaganda desantata de tip stalinist reprezinta o amenintare grava  la adresa securitatii mondiale.
                Permisivitatile acordate de catre  regimul austriac, ca si ultimele declaratii de sprijin ale guvernului Nehammer fata de un stat invadator, la randul lor ar trebui sa declanseze avertismente sau chiar sanctiuni ale forului european. In situatiile despre care se se fac dese discutii in presa statelor europene atitudinea antiuropeana  si pro rusa ale conducatorilor austrieci sunt mai mult decat evidente si producatoare de prejudicii Europei si U.E.
                 Statele europene ar trebui sa nu mai accepte si sa priveasca cu pasivitate spre "colaborationismul" austriac.
                 Cred ca "mult trambitata" solidaritate europeana ar trebui sa serveasca si intereselor Romaniei si Bulgariei, tari care suporta, la randul lor, greul razboiului ruso-ucrainean, tari care nu au uitat care le sunt realii aliati.
                 Oportunismul guvernului austriac si solidaritatea sa cu fortele destructive ale securitatii mondiale ar trebui sa primeasca raspunsul pe care il merita.
                Nu se poate intr-un astfel de organism ca unii sa fie mai aliati decat altii !
    

Comentarii