INTELIGENTA UMANA TREBUIE -SI ESTE OBLIGATA- SA INVINGA !

                  Traim intr-o lume stramba, intr-o lume a agresiunilor, fata de natiuni, fata de rase, fata de cei de alte credinte, fata de oamenii diferiti, in general.
                  Omul este impins in multe  moduri, de catre alti oameni sa isi urasca si sa isi distruga semenii
 .
                  Totul se cladeste prin moduri diferite de propaganda desantata, pe fondul lipsei de informare, de cultura  si de ura cimentatata, in multe cazuri, in secole si decenii de rau inoculat si programat de partile intunecate ale unor minti bolnave.
                  Se fac judecati sumare, de multe ori in numele unor credinte si divinitati, care niciodata nu au propovaduit raul, se fac judecati in urma stabilirii unor presupuse si arbitrare hegemonii, de catre dictatori cu mintile bolnave, pentru restaurarea unor vremuri trecute, care ar putea insemna in mentalitatile lor inguste, obtinerea unor privilegii prin dominatia, chiar cu ajutorul terorii asupra unor semeni.
                  Raul este propovaduit si explicat, chiar  la nivel inalt prin ura exhibata de asa zise elite cu mintile tumefiate de loviturile primite de la normalitate si de la civilizatie, pe care ei nu le inteleg, pentru ca mentalul le refuza aceasta
                 
Situatia internationala este mai mult decat incordata, lumea sta pe un imens butoi cu pulbere, cu conflicte latente sau in desfasurare.
              

                 Pe acest fond negru,  prolifereaza comertul cu armament, aducator de profituri imense cercurilor economico-militare implicate.
                 Triam intr-o perioada dificila a existentei umanitatii, pe care numai vigilenta sporita, inteligenta umana si crearea unor premize pentru dialog si pace o pot elimina.
                 Puterea mintii  umane trebuie sa prevaleze fata de  puterea fortei.
                 Inteligenta trebuie sa invinga !
        

Comentarii