NON MULTA, SED MULTUM d-lor Parlamentari europeni

             "Inaintam inainte" !
L-am auzit mai devreme pe o televiziune cu deschidere nationala pe u(n)euro  parlamentar, vicepresedinte  de partid, care se lauda cu ironizarea, intr-o presupusa discutie, a cancelarului austriac pentru atitudinea sa fata de Romania.
             Nicio dovada a veridicitatii afirmatiilor cuiva despre care intr-un limbaj neacademic s-ar spune ca  a vrut "sa se dea mare"   
             De fiecare data cand da declaratii despre activitatea sa, dl.europarlamentar tinde sa isi exagereze  cu "aplomb"rolul destul de nesemnificativ, de multe ori, chiar prin cuvinte strigate.
             Ironizarea  cancelarului , conform spuselor dlui, parlamentar a fost urmata de ignorarea   sa de catre acesta.
             Deci greutatea vorbelor dsale, ca si importanta sa ca politician european ar fi zero sau cu plus sau minus zecimale  , apropiata de aceasta cifra.
              Peroratiile de tipul "latratului la luna" si amplificarea unei alte realitati fac parte, se pare, din arsenalul sau de a fi "convingator"
              De fapt contra unui salariu care sfideaza realitatea salarizarii din Romania, mai multi europarlamentari, par a nu fi compatibili cu activitatea desfasurata.
              Am vazut la o recenta sedinta  televizata din Parlamentul European cum in toiul unor discutii despre politica externa si neaccedarea tarii noastre in spatiul Schengen, unii europarlamentari romani   plateau polite altor parlamentari romani pentru politica interna a partidelor lor.
              De la absurd la penibil, pare a fi mai putin de un pas 
              Politica damboviteana, pare a face mereu prozeliti si se pare ca rezultatul  sau pare a fi respectul castigat de NOI, pana la urma

               


Comentarii