NARAVUL DIN FIRE ...

                  Traim in vremuri nasoale, vremuri  de ura si razboi, cand unii intra la altii in casa, le dau in cap, le iau nevasta si copilul, o "pun de un viol-doua", de gloante  in ceafa, de furat lucrurile pentru  a le  trimite la parazitii amarti  si puturosi de acasa deoarece trebuie si ei sa se afle  in lumea reala, fara a produce ceva.
                 Macar daca nu cuceresc ceva, sa "uscheasca" cate ceva !
                 ... si cum votca, vine !
                 Ii impusca pe cei care li se opun sau nu le convin, le iau totul in calitate de "noi stapani", intr-o lume a violentei si a  raptului, imaginata de prostimea care a "cucerit" candva o revolutie socialista, de fapt impunerea unei ideologii revansarde cu forta srmelor si  o japca generalizata a tuturor celor care au produs pentru nevoiasii "inrositi" de partidul muncitoresc-taranesc, de sorginte bolsevica.
                Astazi, nimic deosebit in fapte si in mentalitate, decat epoca si oamenii, educati in acelasi fel de stramosii lor si de continuatorii acestora, de peste un secol - si   de "aparatnicii" existenti, care isi urla prin presa si pe unde mai pot sudalmele de razbunare fanatica.
               Fanatismul bogatilor care isi pierd privilegii si care platesc manipularea  a prostimii nu are limite, desi unii chiar au "dezertat" mai demult de la contributivitate/

               Principiul "cine nu-i cu noi este dusmanul nostru" a devenit o lege de la Trotki si Beria incolo si  atunci: "da-i la oase !" (chiar si in zilele noastre).
               Pai, daca eu iti dau in cap, la tine in casa, iti violez nevasta si iti omor copilul conform  mentalitatilor idiotizante si primitive  ale propagandei de tip bolsevic, care se refera la asa-zisa prada de razboi,  totul este normal conform "capacitatii mele de intelegere".
               Din fericire, tine din ce in ce mai putin, chiar daca unii sunt inchisi sau condamnati pentru ca se opun fortelor raului institutionalizat de un dement si de camarila sa.
               In aceasi "directie"merge prin tot  ce  etaleaza pe "taraba" sa politica, un fost ministru taranist provenit cel putin dintr-un fost simpatizant comunist , despre care se spune ca ar fi fost zelos in a-si servi "stapanii rosii"de dupa `44
               Pai, cum domnule fost ministru si actual profesor universitar sa intre un hot si un crminal in casa dvs. frumoasa si dupa ce v-a jefuit si v-a omorat familia, sa mai trebuie sa  negociati cu el sa i se lase si obiectele furate pentru a "pleca impacat"  ?
              Toata lumea, avand in vedere si oarecari schimbari de vederi, pe care le pretindeti ar fi mizat pe inteligenta dvs, pe senectutea  si culoarea politica pe care afirmati rituos  ca ati dobandit-o.
              De fapt, o lume intreaga de naivi a crezut in mod fals in dvs, a crezut ca v-ati schimbat vederile, dar pana la urma, se pare ca  sorgintea reala a biruit ...
            "Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba"
              Se intoarce Ceausescu in mormant, iar Putin si Kim se bat sa va alaturati lor !
             Stiti domnule fost ministru bancul cu Dinca din politica ?
             ...din cacat, in ... cacat !




                
         

Comentarii