TACETI SI VOI PUTIN !

                         Daca ar fi sa ne luam dupa evidente, dupa unele reactii, mai ales cele  ale premierului unei tari de peste Tisa,  se pare ca "know-how-ul" sau si al unora dintre colaboratorii sai ar fi prostitutia. 
                         Oricum este evidenta o anume placere, unii ar spune chiar "delectare" la "atingerea" lui Putin.
                        Este o traditie ca anumite persoane, cu trecut de "taxi-girl/boy" sa schimbe cu repeziciune "lacasurile de prestatie", pe principiul "prostituatele raman, doar paturile se schimba".
                        Deosebit de stanjenitor si de dezonorant pare faptul ca  toata aceasta gramada de invective rasist-fasciste "slobozite" verbal de un lider a ramas fara niciun fel de reactie oficiala din partea politicienilor romani, parca incremeniti in propria neputinta politica si chiar din partea U.E.
                       De asemeni este hilara si dezonoranta lipsa de reactie a unor culte, subiecte active  ale discursului rasist- desantat, cu tente sovine al "liderului trompeta" .
                      Afirma cineva cu minte putina, cu intelect primar ca acest lider a facut sau ar face numai lucruri bune pentru poporul sau.
                      Exista persoane paupere moral si intelectual care sustin astfel de "intreprinderi" fara sa aiba in vedere ca inflatia in acea tara, victima certa a populismului si a nationalismului exarcebat cu tente national-socialiste a depasit 30 de procente, fara sa aiba in vedere si faptul ca urmare a demersului sau politic, respectiva a fost privata si de plata PNRR-ului de catre U.E.
                     Traim vremuri sumbre in care politicianismul ieftin, palavrageala nationalist-populista, lipsa de reactie a unui politic autohton scolit parca"in pozitia ghiocelului", imobilismul si colportarea infectiilor din partea unor "virusi de import" au devenit parti ale realitatii cotidiene.
                    Din nefericire, se pare ca au revenit acele vremuri cand mutenia si lipsa de reactie erau virtuti, pentru ca fuga de raspundere a ajuns de mult "sport national"
                   Oameni buni,TACETI SI VOI PUTIN !
           
 

Comentarii