CEL MAI POPULAR SPORT, NIMIC ALTCEVA DECAT OGLINDA SOCIETATII

                   Fotbalul romanesc se afla pe o panta periculoasa, o panta care s-a dovedit propice insucceselor in serie, dar mai ales care a generat innsulte si invinovatiri reciproce.
                   Periculozitatea acestor momente este cu atat mai mare, cu cat in locul cautarii cauzelor si a gasirii modalitatilor de a se rezova situatia, devenita cronica s-a ajuns la acuze reciproce, dar mai ales s-a ajuns- si nu de acuma, ci de lung timp- la folosirea unei propagande de o anumita tipologie de catre unul dintre grupurile implicate de multi ani, si cu rezultate dezastruase in fotbalul nostru.

                 Doresc sa se inteleaga  din start ca nu sunt sustinatorul niciuneia dintre gruparile aflate in conflict  evident, presarat de lungi tirade sforaitoare  si cu insulte reciproce din partea opozantilor.
                 Gruparea aflata la conducerea acestui  sport, in mod cert, nu a obtinut rezultatele asteptate  sau dorite de microbisti, ceeace a acutizat conflictul dintre grupari si sustinatorii lor .
                 In gruparea a doua par a se afla fostii fotbalisti ai "generatiei de aur" sustinuti de fosti impresari, care au avut condamnari penale si mai ales persoane, despre care unele voci afirma ca ar "presta "cate ceva pentru proliferarea unei anume publicitati, de foarte multe ori, jignitor-negativa la adresa  adversarilor.
                Se discuta despre preluarea conducerii fotbalului romanesc de catre o fosta personalitate marcanta a acestuia, dar care din punct de vedere managerial si-a "aruncat in aer" fosta afacere, dovedind lipsa de capacitate manageriala, care avea sa se confirme, dupa cum afirma unii, in rezultatele echipei cumnatului sau, al carei manager a devenit.
               Rezultatele muncii sale nu au putut sa fie materializate in succesul echipei pe care a condus-o cu rezultate mediocre spre slabe.
               Mai mult, se vorbeste despre marea pricepere in a deveni antrenor al echipei nationale a unui enorm fost fotbalist, dar care a devenit un antrenor mediocru, unii ar aprecia chiar  ca  slab, incepand cu echipa nationala, pe care a preluat-o candva si sfarsind cu echipa al carei patron a ajuns, echipa care a obtinut doar succese pe plan local intr-un fotbal lipsit de valori, cu o arie de selectie mica, dar mai ales cu conducatori si antrenori, care dupa realizari, par a fi "marunti", cu cateva mici exceptii care in majoritatea lor nu se mai afla pe teritoriul acestei tari.
              In spatele tuturor "troneaza" unii fosti sau actuali impresari, gasiti vinovati si condamnati de catre justitia noastra, dar care isi doresc- si fac orice pentru aceasta din punct de vedere material- suprematia in afacerile ce privesc fotbalul romanesc.
              Comentatori de televiziune le pomenesc si le repomenesc cu sarg numele, ii invita in emisiuni de dimineata unde isi repeta de ani  buni elucubratiile sau laudele fata de "protejatii" lor.
              Aceasi comentatori la un meci oficial au repetat de cca. sase ori, cum ca la acea partida ar fi fost prezent fiul "regelui  fotbalului" .
              De ce trebuie sa ne dam in stamba folosind cu asiduitate cultul personalitatii, de ce in locul unor schimbari instititutionale cuvenite si a schimbarii celor fara rezultate, cu cei care candva au dat chix, nu se solicita schimbari reale, cu oameni capabili va las pe dvs sa raspundeti sau macar, sa va raspundeti.
              De ce comentatori sau oameni de fotbal pe care ii consideram in esenta onesti au "cotit-o"sustinand cu emfaza inlocuirea celor fara rezultate, cu altii care managerial pot fi acuzati de aceasi lipsa de rezultate, apreciati din nou, tot dvs !
             Traim intr-o epoca a nonvalorii, a trancanelii fara temei, a "tablei impartirii", a elucubratiilor fantasmagoric- demagogice din care cel mai popular sport nu poate lipsi.
             "Terenul" este prielnic... trancaniti si dati-va in stamba ! ... pentru ca a sosit vremea cand, se pare ca acelui destept i se interzice sa gandeasca pentru a nu rani "sentimentele prostului"


                 

Comentarii

  1. Se pare ca la fel ca intotdeauna, nimeni nu are nicio parere.
    Multi se intreaba de ce lucrurile( nu numai in sport) sunt astfel.
    Pentru ca fuga de raspundere este "sport national", iar oamenii (unii) vorbesc doare pe la colturi sau deloc.
    Lasati fotbalul romanesc pe mainile celor care l-au distrus si pe mana celor care au fost sau mai sunt manipulati de ei !
    Lasati-l pe mana unora care ii "deservesc" pe acesti indivizi, care deja si-au dovedit incapacitatea manageriala sau/si intelectuala (unii) !
    Ca de obicei alegerile va apartin !
    Numai ca noua ne va trebui mai mult decat maghiarilor pentru a readuce lucrurile la normal !
    Ei au inceput deja- dupa cati ani ?
    Tot ce se intampla este rusinos !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase sau jignitoare vor fi sterse
Asteapta moderare: