VA VENI O ZI...

                     "Va veni o zi cand liderul Rusiei, va veni in Ucraina va sta in genunchi, isi va pleca capul si isi va  cere iertare  pentru ce s-a intamplat"
                     Dmytro Kuleba- ministrul de externe al Ucrainei, aflat in vizita oficiala la Bucuresti.
                  
                     Vreau sa cred aceasta, dar acum, in aceste momente deosebit de grele aceasta zi, pare sa se indeparteze.
                     Eroismul ucrainenilor, chiar daca a ajuns pe inalte culmi, pare a se lovi de furia unui agresor care, in unele localitati i-au coplesit ca numar, dar mai ales prin cruzime si prin semanarea mortii.
                     Rusia devine din in ce mai agresiva si face totul pentru a calca sub cizma sa orice si pe oricine, pentru a  ocupa pamant strain. Se doreste  indeplinirea viselor de marire ale vreunui scelerat, ajuns la varsta a treia sau a vrerii unor trepadusi ai acestuia care au consolidat si institutionalizat furtul la nivel statal, ori pentru a le da  unor nostalgici, cu piepturile pline de tinichele poleite ocazia sa  sforaie, visand la  "binefacerile" epocii sovietice.
                  Doresc  din tot sufletul sa cred ca intr-o zi care va veni curand, poporul acesta, atat de bajocorit si de obidit de agresori feroci si cruzi,  va renaste precum legendara  pasare Phoenix.
                 Vreau si eu, ca si multe milioane de oameni, care cred in dreptate, pace si in omenie ca ziua judecarii criminalilor de razboi, care isi vor cere iertare sa vina cat mai curand !
                 Slava Ucraine !

       

Comentarii