TRATAMENTE GRATUITE PENTRU BOLNAVI !

                 Aceste momente de groaza si de razboi pe care le traim, pe unii dintre noi ne-au miscat si indurerat profund, atunci cand am vazut ce a devenit omul.
                 In momente din acestea in care ni se arata crime atroce si morti uitati pe drumurile ukrainene, in aceste momente, in care omul si drepturile sale sunt incalcate deliberat si in mod grosier prin teroare si schingiuiri de catre o camarila condusa de un fost securist rus de rangul al III -lea, sfdidand parca tot raul, apar in discutii tot felul de dezaxati care isi manifesta simpatiile pro ruse sau care contesta realitati dovedite prin tot felul de modalitati.
               Acestea le-au fost inoculate de o propaganda rusa jenanta si agresiva.
              Bani primiti, poate, lipsa flagranta de informatii pe fondul unor intelecte paupere, manipulare, credinta in asa-zise "vremuri mai bune", cand puteai turna pe oricine pentru a merge la "bulau" si a fi batut de "specialistii in teroare" pentru a recunoaste si ce nu au facut, pierderea unor facilitati oferite de un anume gen de regim ii determina pe acesti indivizi inaimiti, fara constiinta sa faca o "galerie" galagioasa pentru astfel de regimuri, in care criminalitatea de stat, a ajuns la cel mai inalt nivel, pentru unii, chiar devenind virtute.
             Cred in libertatea de exprimare, dar mai cred ca este de datoria oricarei persoane de onoare sa replice cu bun simt acestor "pigmei "care "s-au vandut pe doi arginti ", acestor nostalgici care par a avea evidente si grave  probleme de perceptie.
              Mai, "baieti cu ciocul rosu" in lumea aceasta, nu poate fi loc pentru fantasmagoriile voastre de doi bani, multe cu accente pshiatrice !
              Statul civilizat va ofera tratamente gratuite, din care iesiti, din nefericire, doar ameliorati.
              Atunci, mars la injectii !

             N.B. Nivelul de sanatate al unora a ajuns la "maximum" :
                     Invazia brutala, crimele, furturile, violurile si supliciile la care au fost supusi oameni nevinovati  sunt o "operatiune speciala", iar cand unul condamnat la 15 ani inchisoare pentru relatii sexuale cu o minora isi ia zilele, intrand cu masina in poarta unei ambasade este denumit de specialistii  in "operatiuni speciale", act terorist.
                    Mare ti-e gradina propagandistica, mai nea Ivan Turbinca !
             

             ( Scrisa mai devreme pe facebook si aduse  ulterior , pe acest blog mici adaugiri)

Comentarii