FILM DE GROAZA ( CAND UITI CA ODATA AI FOST TRATAT LA FEL CUM ITI TRATEZI TU ASTAZI ASA-ZISII DUSMANI )

                          Crunte  vremuri traim !
                                 Lumea aceasta, parca  blestemata, are ceva  comun cu  normalitatea ?
                          Categoric, nu !
                                Am vazut astazi (ieri) imaginile de la Bucha, de fapt urmele unui masacru in toata regula, unde exista multe cadavre, au aparut in imagini, intai acoperite cu un moar pentru a limita daunele psihice produse celor care le-ar vedea.
                         Acestea se dovedesc a fi crime brutale, facute cu sange rece,  apoi pentru ca realitatea sa apara in toata intensitatea sa dureroasa, le-am revazut "in clar", astfel cum au fost prezentate parlamentului in imaginile produse chiar  de presedintele Zelinski. 
                        Am vazut oameni legati cu mainile la spate si impuscati in cap sau in ochi, adica oameni ucisi prin teroare, poate pentru faptul ca erau ucraineni si, mai ales pentru ca au opus rezistenta, rezistenta pe care o opune oricare om  caruia ii este invadata tara si caruia se doreste a- i fi iuat cu forta pamantul pe care s-a nascut.
                      Am vazut, parca derulandu-se odata cu aceste scene teribile si  imaginile gropilor  comune de la  Katin create de N.K.V.D-ul stalinist, cu acelasi sange rece si cu aceasi ferocitate si ura cladita de propaganda sovietica.
                     Am revazut in memorie, gropile create de hitleristi, in care erau aruncate cu nonsalanta criminala, unele peste altele cadavrele, legate la fel, cu mainile la spate.
                     Rusii au uitat ca in acele gropi erau aruncati si conationalii lor, pe motive politice, poate  pentru ca erau partizani, unii dintre ei, chiar comunisti sau pentru ca erau simpli cetateni care isi aparau- la fel ca si ucrainenii de astazi- tara.
                     Astazi, pe fondul acestui tablou teribil de sangeros, o mostra obscena  a batjocurei  si a urei inoculate de  propaganda rusa,  care circula, cu largi comentarii mai pe toate fluxurile de presa, oficialitatile  ruse neaga, cu o sarguinta specifica numai lor, genocidul evident si crimele de razboi. 
Ele, in aceiasi termeni seci si  necnvingatori  incearca ca in baza unei propagande idioate sa manipuleze o lume rusa, in mare parte indobitocita, invocand  numele unei asa-zise "denazificari" a Ucrainei.
                    Intrebarea care revine obsesiv in mintile oamenilor  cu bun simt si cu cate ceva in capete este daca nu cumva, de data aceasta, nazistii reali,  dovediti prin savarsirea cu ferocitate a unor astfel de "proceduri" criminale  nu sunt chiar simpli  militari rusi, inraiti si  indobitociti  de propaganda bolsevic - fesebista.  Acest gen de propaganda este cel care ii manipuleaza  si le insufla ura  care sa ii determine sa-si ucida fratii .
                   Aceasta ura  aducatoare de moarte se aseamana , pana la identificare totala, cu ce a  cladit candva  propaganda subversiva nazista,  cu cea  intalnita tocmai la SS-istii si la gestapovistii germani in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
                  Ea facut sa dispara  milioane oameni apartinand multor  nationalitati, printre care si milioane de rusi.

Comentarii