GANDURI LA VREMURI TULBURI ( 3 )

                  1/ Continua seria "vrajelilor" diplomatice, ale agresorilor dintr-o "operatie speciala" de invazie a unei tari suverane, cu drept consfintit de legislatia internationala la independenta si la autodeterminare.
                2/ Afirmatiile formulate de ministrul de externe al statului agresor, aflat la o reuniune internationala convocata cu scopul de  a se ajunge macar la o pace umanitara intre atacat si atacator, par a fi de domeniul  fantasmagoriilor emise de o "persoana cu probleme"
              3/ Cine poate fi manipulat si cat de tampa trebuie sa fie ca sa creada in astfel de manipulari o persoana careea i se aduce la cunostinta de catre cel mai inalt  oficial al  ministerului de externe ca :
             a. a fost declansata o "operatiune speciala", nu o invazie armata, impotriva unui alt stat care ar reprezenta "amenintari la adresa securitatii" statului agresor
             b. ca in statul agresat sunt folosite "arme biologice" de catre un alt stat membru NATO impotriva agresorului.
             c. ca distrugerea prin bombardare a unei maternitati  din statul invadat este o simpla "gogorita" manipulatorie a propagandei adversare, cand s-au prezentat  mai multe imagini doveditoare ale contrariului sustinerilor oficialului  de rang inalt , cum de altfel, cu aceasi "lejeritate de consumator de gogosi" acelasi oficial a tratat si trateaza si alte "fapte de arme" similare ale armatei tarii sale, care au semanat si seamana teroare, distrugeri si moarte.
            4/ Acest gen de propaganda adresata parca unor batrani "zaharisiti" sau bolnavilor dintr-un spital psihiatric este "asezonata"cu "pastilute" precum "demilitarizarea", "denazificarea" sau recunoasterea in favoarea atacatorului a unor regiuni luate samavolnic ca urmare a unei agresiuni militare din "trupul" altui stat independent.

           5/ Ma  gandeam, nu in ultimul rand, si la scumpirea artificiala a combustibililor auto din Romania de catre o cunoscuta firma maghiara si la care ar putea fi rolul acestei "miscari" care pare a fi de ordin psihologic pentru a induce teama prin creerea unei psihoze colective in aceste vremuri.
          6/ Nu stiu daca astfel de "operatii" pot fi legate de  "prietenia ancestrala" dintre cei doi vecini, de o solidaritate care pare a fi mai  mult decat evidenta fata de cei care au facut vecinilor nostri facilitati in comertul cu petrol si cu gaze si de ce nu pentru exercitarea rolului de "cutie de rezonanta" a propagandei de la Kremlin.
          7/ Jos palaria pentru atitudinea, ca si  pentru masurile hotarate de Primul ministru al Romaniei pentru a impiedica destabilizarea economica a tarii, pentru ca se pare, ca o astfel de actiune ar fi incarcat sa fie intreprinsa.
  
          Traiasca Romania !
          Slava Ukraini !

        


          
         
 

Comentarii