INCOTRO ?

                     M-am uitat cu atentie la componenta executivului si observand alcatuirea sa, citind  si prin presa zilei, mi-am pus niste intrebari simple si, bineinteles,  pe cat de simple, tot atat de retorice, valabile pentru o buna si mare parte  dintre membri sai.
                 Sunt intrebari, pe care in aceste zile si le pun si multi dintre noi :
                 Acest guvern pe cine reprezinta ?
                 Ce au facut in ultimii ani unii dintre membrii sai care sa ii recomande sa ocupe functiile actuale, platite de contribuabilul roman ?
                 Ce este mai important pentru acesti politicieni in demnitatea ocupata   politica si interesele partidului, ale grupului pe care il reprezinta sau interesul national ?
                 Presa scrie pe larg despre  functii si portofolii noi, unele, adevarate gaselnite politice, imaginate doar pentru clientela de grup, una dintre acestea, fiind ocupata de o persoana cu "calitati", mai mult de precupeata, decat cu calitati politice si fara prea multe rezultate intr-o activitate publica anterioara. 
                Se stie si se vorbeste prin "targ" despre unele persoane care pana la varsta la care altii munceau de ani buni, ele  nu au prea intreprins nimic lucrativ sau demn de luat in seama.
               Am aflat despre portofolii ocupate de persoane, doar pentru ca erau "protapite" prin conducerea formatiunii lor  sau doar  pentru ca faceau parte, evident, din clientela acesteia, ori pentru ca ar fi fost recomandate de catre unii "membrii marcanti".
             Se prefigureaza, dupa sustinerile unei bune parti a presei si ale multor altor persoane, un guvern, care in ochii cetateanului cu ceva gandire, pare a  fi erodat ca imagine, inainte  de a fi in mod  constitutional instalat in functie.
            Totusi, cu toate aceste inconveniente si evident, nemultumiri, generate de criza sanitara, de cea financiara, de criza politica, acutizata prin unele actiuni, care din start par a fi gresite,  de actiuni care au erodat increderea publica  in politicieni, avand in vedere  si  predictiile destul de sumbre ale unei bune parti a electoratului cu exercitiu politic, sa incercam, pana la proba contrarie sa privim inainte.
          Incotro ?
          Vom vedea ...
    
         N.B.
         In curand, in aceste pagini despre o societate de succes, cu tineri care stiu ce vor si fac bine ce stiu
           
                 
 

Comentarii