DE CE ARE DREPTATE VIOLETA ALEXANDRU ?

                     Am ascultat  astazi, in Parlamentul Romaniei, discursul deosebit de drept, de corect si de contondent al dnei. parlamentar Violeta Alexandru, proaspat demisionata din partidul care pentru a doua oara si-a tradat doctrina,  alegatorii si promisiunile facute electoratului propriu, cel care l-a sprijinit in alegerile trecute.
                   Alianta toxica facuta de P.N.L. ("Catu") tocmai cu partidul care pana mai ieri il insulta si il lua in deradere, demonstreaza pentru cei cu idei sau convingeri de dreapta si nu numai, o versatilitate paguboasa si perversa  cu un puternic iz de tradare .
                  Principiile liberalismului au fost aruncate la cosul de gunoi pentru un loc garantat in "tabla impartirii"
                  Politicieni, care pana mai ieri, denuntau( era sa scriu "infierau") distrugerea tarii de catre PSD, metodele de lucru si tarele pesediste s-au asezat astazi la aceasi masa si in acelasi guvern impreuna cu detractorii lor de ieri.
                 Sa redam o parte din discursul dnei,Alexandru :
               "Aţi minţit, stimaţi colegi de la PNL, i-aţi minţit pe români şi acest lucru ne va costa, pentru că şi-au pierdut încrederea în guvernarea de dreapta şi aceasta este exact ceea ce aţi făcut astăzi, trădându-i pe români”
               Inca o data, atat de clamata onoare liberala si nu numai, inca o data vorbele sforaitoare ale unor fosti vectori de presa, care se mai cred "politicieni", au coborat pe alunecosul tobogan al prinosului, politica imbracand, evident, prin aceasta actiune, una dintre formele primare ale mercantilismului.
             In popor exista o expresie, nu prea "academica" dar foarte plastica , pe care o voi folosi, tocmai  pentru plasticitatea sa : " a linge pe unde ai  scuipat"
            Se pare ca acest trist si dureros adevar se regaseste in aceasta noua  actiune penelista.
            Iata ce afirma in acest sens fostul membru al PNL, in aceasi luare de pozitie :

           "Nu suntem toţi la fel, stimaţi români, chiar nu suntem toţi la fel. Există ceva ce banii publici nu vor putea cumpăra niciodată: coloană vertebrală, onoare şi respectul pentru cuvântul dat".

            A deveni coleg de guvern cu oameni, care  care au fost de acord cu "bastoniada" din Piata Universitatii, a asculta in Parlament, din partea liderului pesedist o desantata propaganda despre binele adus Romaniei de partidul socialist, erijat in binefacatorul natiei si in reparatorul daunelor aduse de  guvernarea unei coalitii de dreapta, din care facea parte( culmea !) si PNL, cred eu ca este un pret mult, mult prea mare.
          "Sunt om care a stat în piaţă pe frig împotriva domnului Grindeanu, pe care PNL l-a acceptat în guvern. Lucian Bode aplauda când PSD susţinea discurs, Florin Roman, care este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea preşedintelui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii, primeşte acum portofoliu - ce credeţi? - Ministerul Familiei. Incredibil! Sunt om care a stat în piaţă în frig alături de bucureşteni şi de români", a adăugat Violeta Alexandru".
          Cand onestitatea, corectitudinea si principiile dispar, cand se trece cu usurinta de la o extrema la alta, cand oamenii care ieri, te-au sprijinit in demersul tau politic sunt pentru tine doar niste unelte pentru realizarea unui bine de grup, atunci disolutia se afla undeva in buzunarul de la piept al partidului de stanga, cum bine afirma doamna Alexandru
         De aceea are dreptate distinsa doamna Violeta Alexandru pentru ca d-sa a rostit adevaruri de netagaduit, in fata carora trebuie sa ne  inclinam cu totii.
        sursa tuturor citatelor de mai sus :

       https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25204502-video-violeta-alexandru-discurs-dur-impotriva-fostilot-sai-colegi-din-pnl-ati-mintit-ati-tradat-electoratul-florin-roman-este-langa-gabriela-firea-cea-care-spunea-lui-iohannis-nu-are-familie-normala-p.htm

          N.B.
         In curand, in aceste pagini despre o societate de succes, cu tineri care stiu ce vor si fac bine ce stiu
           

          
         
             

           
               

                 

                 
                 

Comentarii