INVARIABIL, ACELEASI GRESELI


                          "Renate Weber continua sa ii atace pe liderii coalitiei de guvernare, afirmand ca revocarea ei a fost un atac la adresa statului de drept. Ea sugereaza ca nu-i va permite lui Florin Citu sa „guverneze prin OUG”. Intr-un interviu pentru Aleph News, Renate Weber i-a ataras atentia lui Florin Citu ca nu se poate guverna prin Ordonante de Urgenta: „Eu sper ca pe domnul Citu l-a luat putin vantul. Bineinteles ca nu se poate guverna prin OUG”. Ea a mentionat ca imediat ce se va intoarce va ataca la CCR „multe lucruri”: „Ma asteapta foarte multe lucruri de avizat. Tot ce va afecta drepturi si libertati, voi ataca”. Citeste si: Barna face front comun cu Citu. Anunta un val de OUG privind marile reforme pentru a depasi blocajele din Parlament"


Sursa : https://www.aktual24.ro/adio-reforme-weber-anunta-ca-nu-i-va-permite-lui-citu-sa-guverneze-prin-oug-sper-ca-l-a-luat-putin-vantul-voi-ataca-tot-ce-va-afecta-drepturi-si-libertati/?fbclid=IwAR3SaXo2l4RfuEFK5hRhpUzucH_zq3zjP4MIisnbd1iwb1_VTNsr1aOGz78

                 Comentam pe Facebook in grupul "Romanian Friends",cu privire la modul in care a fost luata masura demiterii Avocatului Poporului :
                 "Din nefericire, greselile se platesc.
                  Trebuia ca persoanele care doreau-pe buna dreptate- eliberarea din functie a acestei "remorci aldisto-pesediste" sa gaseasca din punct de vedere juridic motivatiile cele mai bune, mai ales ca stiau despre afinitati si despre piedici.
                 Sa nu uitam ca CCR a votat in UNANIMITATE lipsa de constitutionalitate a demiterii.
                Nu toata (in integralitatea sa-nota proprie) CCR este pro pesedista, chiar daca actuala putere se afla in minoritate, nici cei care o sustin din Curte nu puteau vota pentru ca legal era imposibil.
                Lipsa de profesionalism, superficialitatea a majoritatii parlamentare se pot transforma intr-o "bomba cu ceas"
               Nu se poate impune o hotarare doar pentru ca exista o majoritate care voteaza la comanda.
               Atunci, care este diferentierea de psd ?   
               Ganditi-va si luati hotarari sustenabile !"
              
              Pe de alta parte, cum era de asteptat, titulara postului considera ca masura luata de majoritatea parlamentara este un atac la adresa unei institutii democratice a statului, de parca anume hotarari le-a luat institutia singura, neajutata de nimeni.
             Asadar, distinsa doamna nu a gresit in niciun fel  si uziteaza - din nou, cum era de prevazut - de postura de victima a sistemului si a guvernarii, iar in conformitate cu gandirea si principiile opozitiei actuale,cea care a pus-o in functie si care a sustinut-o trebuie sa isi ajute sustinatorii, bineinteles, profitand si de unele pozitii publice ale premierului in functie 
           Iata una din sustinerile doamnei provenind din aceasi sursa de presa:

           "Nu mai vreau sa revenim la partidul unic”, a indicat Weber."

            Actuala situatie, atitudinea actualei puteri , cat si cea a  opozitiei, anterior indica din nefericire comportamente asemanatoare, cu amendamentul ca puterea actuala nu a putut sa fie ajutata de proprii specialisti, care s-au incurcat dramatic in motive si motivatii (cam pe alaturi de lege). 
          Astfel s-a creat aceasta impresie, de fapt, cea care a dat "apa la moara" titularei postului si sustinatorilor sai politici- si  nu numai.
           Din nefericire, ca si anterior, in urma cu ani, in timpul altor guvernari de dreapta se repeta aceleasi greseli, care, pana la urma consta in "ridicarea mingilor la fileu" pentru opozitia de stanga sau pentru sustinatorii acesteia.
           Si cum propaganda si aparatele de partid lucreaza...
          Invariabil, se repeta aceleasi greseli pentru ca, se pare, ca nimeni nu este capabil sa invete din greselile trecutului, pentru ca la fel de invariabil, unii au devenit specialisti in "datul cu stangul in dreptul"
         Sa invatam sa ne prezervam succesele, sa ii promovam pe cei care le aduc si sa nu uitam ca greselile ... se razbuna.
         Ce ziceti despre reformele reale ?
           
               
            
          

             

Comentarii