GROBIANISMUL SI IMITATIA IEFTINA DE PARTID

                         Scria   pe contul sau de Facebook, jurnalistul Mihail Marian :
                        sursa  https://www.facebook.com/groups/411930992176242/?multi_permalinks=4138022702900367&comment_id=4138045416231429&notif_id=1623765081909689&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

                        Mircea Marian 17h ·
 "M*tocanu pesedist Grindeanu către Ghinea: “Aţi ajuns să fiți un fel de Clotilde Armand cu barbă şi burtă”. Mă, da’ cum era să îți zică ție cineva adevărul, că ai fost prima viorică a lui Livache și nici macar barbă nu aveai să vă diferențieze?"
                       
                    Dincolo de cuvintele politicienilor, dincolo de replici, venite parca de pe la  colturile mahalalelor, dincolo de ura manifesta si scuipata de liderii unui anume "partid perzan" fata de primarul sectorului 1, nu putem constata decat ca in ADN-ul multor politicieni se afla  grobianismul si propaganda desantata (indiferent de culoare)
                  Ce putem sa scriem despre persoana care tocmai si-a dat arama pe fata folosind epitete jignitoare.
                  Daca dsa. se respecta, isi putea justifica elegant parerea pro sau contra fara a-si copia prin astfel de expresii colegii dintr-un anume partid, pana acum, dovedit a fi de nereformat.
                 Scriam in aceasi tonalitate, nu ca sa o apar pe primarul sectorului 1, care  probabil va avea un litigiu in justitie in legatura  cu problema spinoasa a gunoiului, ci pentru a arata cam cum suna astfel de aprecieri in sens contrar:

               "Acest "agatat de o grinda rosie" nu pare altceva decat ceea ce este, adica acea persoana micuta pe care aceasi colegi, condusi atunci de "el lider maximo" de Teleorman, l-au matrasit prin vot, de la sefia guvernului.
                Vorba unui fost ... :"bai nea...nici nu stii cat de mic incepi sa fii"!"
                (Aceasi sursa de mai sus)
    
                Pai, stimati domni si fosti tovarasi, voi prin tot ceeace intreprindeti, prin tot ceeace exprimati in multe ocazii, dovediti ca in ADN-urile voastre aveti bine intiparit grobianismul tipic al fostului activist, si exprimarea" selecta" a secretarilor de partid ai PCR, suparati  ca erau "luati la tinta" de sefii mai mari, cand nu indeplinea "prostimea muncitoare" planul.
                
        
               "Stimati tovarasi si pretini" epoca voastra a apus !
               Daca vreti respect, respectati, daca nu" ramaneti ascunsi in scorburile voastre"
               In "inchiere", meritati sa fiti salutati  ca odinioara, manifestandu-ne cu aceasta ocazie  tot ce tine de "deosebita noastra stima tovaraseasca" !

                 


Comentarii