DREPTUL LA DEZONORARE SI TERFELIRE, APANAJUL MAHALALELOR POLITICE

                     “În Franța, era răpită și violată zile în șir, aoleuuu stai ca asta i convenea bebelusei albe de Guadalupe“, a scris pe Facebook consilierul județean PSD Ioan Micu.  
                     Citatul de mai sus, constituie "gratularile pestilentiale" ale unui politician pesedist la adresa lui Clotilde Armand.
                    Traim intr-o lume urata, pe alocuri penibila, intr-o lume in care un politician pesedist, este drept, cu "grad " mai mic in ierarhia de partid, isi permite sa se refere despre o femeie (inainte de orice, totusi   o femeie !) de o astfel de maniera, fara ca nicio persoana din conducerea formatiunii sale sa  ia vreo masura.
                   Se banuieste ca unele persoane de aceasta sorginte zambesc complici si  isi dau coate pe la colturi.
                  Nu ma intereseaza si nu ar trebui sa intereseze niciun conflict preexistent sau existent,  deranjeaza
, ca grobianismul si proasta crestere a unei persoane, care vremelnic ocupa o functie politica s-a transformat si intr-un act discriminatoriu, mai mult decat jenant la adresa femeilor, fara a se inregistra  nicio reactie decenta si de onoare, pana la urma, a conducerii, care are ( si aceasta) in componenta  sa si doamne.

                 Daca era jignita G.Firea sau o alta membra a PSD-ului de aceasi maniera, oare colegii dsale. de partid ramaneau la fel de muti si de surzi ?
                Bineinteles ca persoana care ar fi avut astfel de manifestari era atacata de  haita de "tovarasi" si apoi, urmau sa ne-auda urechile "lista de bucate" cuprinzand cuvinte"dragastoase", asezonata si cu injuraturile de rigoare despre cele lumesti si nelumesti, in ordine alfabetica.
               Si mai oribila mi se pare lipsa de reactie a doamnelor pesediste, care probabil ca se mai afla inca in faza de "procesare a  gunoaielor" din sectorul 1

               "Oricât l-ar farda Ciolacu, partidul său rămâne, în esență, ceea ce era sub Dragnea: o adunătură de inși brutali, niște colhoznici îmbogățiți prin afaceri cu statul, cu o mentalitate primitivă, rasistă, xenofobă și misogină. Nu poți reforma PSD-ul cu indivizii care dădeau la vâsle la barca lui Dragnea."


                Indubitabil, ca acest adevar jenant si dureros, in acelasi timp, scris astazi in "Newsweek" de catre jurnalistul Mircea Marian ne duce cu gandul la mult clamata "reforma" a partidului- stat.
               De fapt, discutam despre aceleasi persoane, cu aceleasi moravuri, greu, daca nu imposibil de schimbat, in lumea hada in care vietuiesc.
              Zgomotoasa reforma a partidului nu pare a fi decat o schimbare a hainelor care nu face altceva decat sa adanceasca contrastul deja existent  dintre imbracamintea curata imbracata si  insii "murdari" cu naravuri asisderea, care s-au "intolit "cu ea.
            Ca intotdeauna in viata, raul este durabil si bine infipt in sufletele rele, pe care le bantuie.
            Cuvintele jignitoare ale lui Ioan Micu, lipsa de atitudine a celorlalti membri si membre, nu ne dovedesc altceva decat ca aceasta formatiune nu se va putea reforma niciodata.
            Indiferent de conflict, indiferent cat de mult poti sa urasti o persoana, aceasta in mod sigur, nu merita si nu justifica improscarea  sa cu laturile murdariei umane.
                   

Comentarii