VICTORIA ILUZORIE A NEPOTILOR VAZDUHULUI ( 1 ) !

                      Toata lumea a asteptat zeci de ani venirea americanilor.
                      A trebuit sa treaca atata amar de ani pentru ca niste "baieti buni", invers decat in 1945, sa astepte sa imigreze in est, iar cele petrecute la Minsk, se pare ca le deschid calea.
                     Evcident ca "materialismul dialectic" deoarece Dumnezeu, nu prea exista in  acceptiunile nostalgicilor, in cele ale comunistilor, ale comunistoizilor si ale unor "pesedei" inchistati intr-un anume fel de realitate vetusta, le-a deschis larg portile Belarusului.
                     La Minsk, colhoznicul Lukasenko ii asteapta cu bratele deschise, iar propaganda sa de factura sovietica, impreuna cu cea rusa, tocmai au emis un nou slogan : "Baieti rosii de pretutindeni, uimiti-ne si  emigrati la noi, in est !"
                    Sunt asteptate o serie intreaga de nume grele cu acelasi cuget si simtiri, "patrunse" de dogmele rosii, nu la aeroportul din Minsk pentru ca nu se "prea poate", dar la gara din localitate s-a asternut deja "covorul rosu (printre altii) pentru celebra doamna din rolul "cu...fara masca", de meserie "potrivnica de isprava" si propagandista a binefacerilor rosii, atat de laudata de "Sputnik" pentru ispravile-i urlate de doi bani. Aceasta, de altfel, a fost denumita "gaspada kontra".
                 "Mascariciul sef "ii va oferi , in cadru oficial o decoratie"specifica" intitulata "Victoria muncitorimii aliate cu taranimea impotriva impilatorilor capitalisti.
                  Mai sunt asteptati, niste membri de baza ai "aur-eolacilor", tocmai refuzati in fuziune de "cloaca capitalista", denumita si Moldova.
                 Pe acelasi covor si-au anuntat prezenta, niste "baieti buni" din "livada rosie a lui Ilici din Modrogan", atat de legati de "binele colectiv" si de "bastoniada din Piata Universitatii".
                 Ar fi declarat fostul conducator de colhoz ca asteapta oameni supercalificati in ciomageala si in fitile, dar necracnitori intotdeauna  in fata sefilor din conducerea de atunci a Jandarmeriei, un fost(a) ministru de interne, un fost prim ministru, "recalificat" mai nou din punct de vedere economic, care are "darul" de a deschide usile de la cafeneaua si de la toaleta U.E.
                   O primire speciala ii va fi oferita  fostului "el lider maximo" de Olt si de Teleorman, dupa ce acesta va parasi asezamantul pe care il ocupa prin "grija statului"
                   Liderul colectivist a afirmat ca pentru a pastra si apara valorile comuniste din tara sa, ar fi de acord cu orice sacrificiu, inclusiv cu "inregimentarea" unor fosti absolventi de la Frunze, din fosta Georgie sovietica pentru ca numai astfel tara sa va fi vesnic un "bastion comunist" pregatit sa infrunte in lupta si sa invinga putredul si decadentul Occident.
                Doar asa, va fi pastrata vie imaginea "tatucului" Stalin si doar asa isi va manifesta devotamentul nestramutat fata de "maicuta tara" !
                ... si cum de multe ori "dumnezeul lor" este atat de ironic !
        
           
              N.B.
              "Tatucul" , suparat pe sanctiunile aplicate "vasalului" sau, a trecut la un anume  gen de riposta, prin care a conditionat aterizarea avioanelor din tarile care au aplicat masurile sanctionatorii, in tara sa, numai daca acestea survoleaza inainte teritoriul presedintelui colhoznic.
              Razboi rece si contramasuri luate, parca de un copil, suparat pentru ca i s-au luat jucariile.
             Cam prea multe "toane" !
              
              
                 
               

Comentarii