O VIATA IRONICA : Credibilitatea B.N.R si Viorica sau Dreptul de a ne face de ras

                        Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei,  a reusit sa ne lase "ca la dentist", numind-o, se spune, ca in urma unui  examen, "de tip" simulacru pe analfabeta functionala Viorica Dancila, ca strateg ( cred ca nici ea nu intelege bine  sensul cuvantului, decat daca se uita in dictionar) al institutiei nationale bancare in "Comitetul de pregatire a trecerii la euro"
                      In lumea politica si in alte "lumi", asa mai "acatari", datoriile personale se platesc!
                     Deci ca urmare a sprijinului  acordat de cel mai de rusine premier din istoria Romaniei, pentru re-numirea in functia de guvernator a dlui.Isarescu, la terminarea mandatului sau anterior, acesta s-a simtit dator sa ii intoarca serviciul persoanei terne,  de a carei existenta a uitat chiar si partidul din care care face parte.
                    Mai sa ne  cuprinda un sfasietor sentiment de mila, fata de conditia sociala a "repetentei politice" 
                   Te intrebi ce o recomanda pe distinsa sa faca parte dintr-un comitet care se intalneste doar de  circa sase ori pe an   ?
                  Ludovic Orban raspunde, intr-un recent interviu ca "de vina" ar fi "vocea si talentul" doamnei.
                 Se cunoaste ca dl.Orban, chiar are o voce deosebita, de unde i se trage si o anume porecla vehiculata de o parte a colegilor sai si nu numai.
                Se pare ca ironia sefului Camerei deputatilor se refera la vremurile anterioare , cand respectiva persoana canta pe tonul impus de L.Dragnea  si  numai la urechea sa, astfel cum ii sta bine unui "corist...politic" care isi asculta, cu obedienta "dirijorul"
              Iata ce consemneaza "Newsweek" sub semnatura lui P.Badica despre viitoarea angajata si despre comitetul din care"strategul de renume, fara nume" din care va face parte :
             "Între 2018 și 2021 „tezaurul prețios de informații” poate fi regăsit în 6 reuniuni din care una anul acesta, niciuna în 2020 și 5 în 2019. De la 1 iunie 2020, fostul premier Viorica Dăncilă este unul din consultanții din Departamentul Energie Verde, unul din cele cinci departamente care formează Comitetul de trecere la Euro."
            Parca am patruns intr-o lume a bluff-ului, de unde probabil, vom auzi in curand ca energia verde provine de pe vreun tapsan din imprejurimile Rosiorilor si ca moneda europeana, ca si piticii de la Circul de Stat, va creste odata cu tara.
          Iarta-ne doamne !
         
         In loc de epilog 
         Ralph Waldo Emerson :
         "Ce este o buruiana ? O planta ale carei virtuti nu au fost inca descoperite"

N.B.
       Respectiva doamna se pricepe la ceva ?
       Poate niste persoane, candva credibile de la B.N.R. ar trebui macar sa o reevalueze si sa ii arate usa, pe partea cealalta a caii de acces.
       ... si aceasta nu este caterinca !





  

Comentarii