BOLNAVII CARE GUVERNEAZA SI IMPRASTIE TEROAREA !

                       
                       R.P.D.Coreeana -Phenian : 
                       Dictatorul nebun Kim-Jong-un a luat-o rau razna (pentru a cata oara ?)
                      Pandemia de Covid se pare ca a luat proportii ingrijoratoare pe teritoriul nord-coreean.
                     De fapt, O.N.U. si-a manifestat, in mod fatis  ingrijorarea cu privire la evenimentele declansate de pandemie in statul socialist-dictatorial asiatic.
                    De data aceasta mania dictatorului comunist s-a indreptat impotriva unor animale si pasari nevinovate, ordonand uciderea lor si pedepsirea aspra a cetatenilor  nesupusi, care au animale si nu le predau oficialitatilor.

                   "Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ordonat „eliminarea” pisicilor și a porumbeilor, deoarece consideră că aceste animale aduc noul coronavirus din China și îl răspândesc în Coreea de Nord, potrivit DailyNK.
                   Autoritățile din localitățile aflate în apropierea frontierei cu China au primit ordin să împuște toate păsările care apar în zonă. De asemenea, trebuie să adune toate pisicile din zonă, iar localnicii care refuză să le predea riscă sancțiuni. Este cazul unei familii din Hyesan, care a fost plasată timp de 20 de zile.
                Oamenii au mințit că pisica lor a murit, atunci când autoritățile le-au bătut la ușă. Însă ulterior pisica lor a fost văzută lângă un gard de la frontieră.
                Polițiștii au încercat să prindă animalul, însă nu au reușit, pisica fugind într-o zonă rezidențială.
               A fost demarată o investigație, iar două zile mai târziu autoritățile au descoperit cine sunt proprietarii pisicii."

              Citește și Măsurile anti-Covid din Coreea de Nord produc îngrijorare la ONU.

             ”S-au semnalat morţi din cauza foametei” “Pisica a fost luată și familia a fost condamnată la 20 de zile izolare. Oamenii au fost duși la o unitate și nu li s-a permis să intre în propria lor casă”, a declarat o sursă pentru }
DailyNK.
"
             sursa :
             https://stirileprotv.ro/stiri/international/kim-jong-un-a-ordonat-uciderea-tuturor-pisicilor-si-porumbeilor-pentru-ca-ar-raspandi-covid-19.html
           
               Cred ca orice profiler politic- si sunt destul de multi si de buni acestia- orice medic psihiatru sau psiholog in momentul in care ar face portretul psihologic al  acestui individ, la un moment dat, dupa un lung expozeu asupra  si despre "problemele" sale referitoare la manifestari si diagnostic, despre cauzele acestora ,la un moment dat ar ramane in pana de explicatii si de epitete, pentru ca dupa cum pare, toate acestea depasesc cam tot ce s-a scris pana acum despre toti "nebunii" care au guvernat in lume.
              Ca simpli oameni, traitori vremelnic pe acest pamant, ce putem spune despre o persoana care gaseste ca "tapi ispasitori" ai raspandirii pandemiei niste animale, dar care nu isi recunoaste impotenta politica si intelectuala de a guverna si care in mod repetat isi osandeste poporul la moarte prin infometare, saracie lucie si prin executii cu mana armata ?
             Hartia pe care s-au consemnat de-a lungul timpului ororile comandate de acest individ jalnic si crancen, de familia sa, istoria coreenilor cred ca nu mai pot suporta amploarea unor  asemenea faradelegi 
            Nicio pedeapsa, nicio condamnare nu par a fi suficiente pentru raul si relele facute de aceasta minte bolnava si diabolica.
          
           Scria James Baldwin in cartea "Nimeni nu-mi cunoaste numele" p. 154 :
   
          "Noi am facut lumea in care traim si noi trebuie sa o refacem"
        
           Se poate ?

         
      


Comentarii