SCUZATI , VOI "OROPSITI" AI VIETII !

                               1. "Pricepere"(abilitate) in folosirea telefonului celular.
                               Aceasta mentiune apare in c.v.-ul unui parlamentar al unui partid votat cu grija sau cu obida de catre  unii aidoma cu  ilegalul posesor de minte al acestei mentiuni.
                              Pana la urma, ce  nu face omul sa ocupe hartia sau sa o "zgarie" cu ceva ?... si daca poate sa isi dea si 

importanta ! 
                              Chiar si... scrie !
                              Hartia nu se supara, nu roseste niciodata, suporta orice, pana si ineptiile ori neghiobiile unor "veniti cu pluta" din neantul vietii.

                       2. "Sunt mai desteapta decat altii"...
                             Redam dialogul:
                             (sursa: https://epochtimes-romania.com/news/sosoaca-se-ia-la-cearta-cu-rafila-sunt-mai-inteligenta-decat-altii-absolut-se-vede-de-la-distanta---310279?fbclid=IwAR1I6_s8G1ltCdmY-733A6ikBJa-UXv8sGp1NnQeolsOa3RB7ZzN5GMA_ao   )
                             "Senatoarea a afirmat că ar fi primit din partea mai multor centre de recoltare documente cu analize RT-PCR pe care ar scrie, cu litere mici, în josul paginii, „activitate de recoltare neacreditată RENAR” (organism naţional de acreditare). Redăm dialogul dintre cei doi, potrivit Aktual24.ro Şoşoacă: Poate ne puteţi spune ce înseamnă analize neacreditate (…) Avem teste fals pozitive ca şi fals negative. Vreau să ştiu şi eu. Chiar vreau să ştiu de la dumneavoastră în calitate de medic, mai ales că sunteţi reprezentant al OMS-ului, să-mi elucidaţi o problemă. Rafila: Dar ce legătură are OMS-ul cu testarea, doamna Şoşoacă?! Şoşoacă: Adică şi cei negativi sunt tot pozitivi? Rafila: Mă lăsaţi să vorbesc? Şoşoacă: Totuşi cred că pot să vă pun o întrebare... Rafila: Puneţi întrebări în cascadă.. Şoşoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alţii. Rafila: Absolut, se vede de la distanţă. Şoşoacă: Deci, această activitate de recoltare nu ar trebui să se facă, totuşi, într-un loc în care aceste analize să nu se poată infecta şi cu alţi viruşi? Şi într-un mediu, cel puţin eu aşa am citit că se întâmplă în Statele Unite, recoltările se fac într-un mediu septic şi se pun… există o anumită… Rafila: Dumneavoastră ştiţi ce înseamnă un mediu septic?! Şoşoacă: Da, ştiu foarte bine. În România nu există. Rafila: Dar ce înseamnă? Doamna Şoşoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat. Îmi pare rău… Şoşoacă: Aseptic, da, scuze."

                          Se pare ca "datul in stamba" a devenit un sport mult mai  popular decat credeam ! 
                         Daca esti si parlamentar... si mai ai si tupeul sa vrei sa pari mai doct decat poti fi vreodata,  iti permiti sa contrazici cu emfaza un medic, un  profesor universitar in probleme, care tin chiar de specialitatea sa, inseamna ca ai "dreptul" sa clamezi orice 
                        Intelegem ca in final, totusi ..."si-a cerut scuze"
                        Uneori, este drept, destul de rar, unii au si momente de sinceritate.
                        Se pare ca toti acestia au dezvoltat un mediu ... deosebit de "septic"  
                       "Noroc" ca nu doare  !
                       


               
                             
                         

Comentarii