GUVERN NOU - REALITATI , POATE SIMPLE IMPRESII !

                 Am vazut un guvern nou, cu oameni tineri, fara "dinozaurii" care ne furau imaginile si care erau "specialisti" in a spune multe, fara a spune mai nimic, in promisiuni neonorate.
                 Am vazut o serie de reactii nearticulate ( huiduieli) ale unor oameni ai strazilor, care s-au pogorat de pe la colturile lor sau din colbul ulitelor  ,direct in fotolii de parlamentar, ale unor persoane alese aleatoriu, de un partid fara doctrina,  unii dintre ei, chiar  cu intelecte "saracute".

               Ce este de apreciat, pare a fi tineretea si profesionalismul unora dintre noii membrii ai cabinetului, aparenta lor dorinta de a respecta un program de guvernare destul de coerent.
               Ce nu prea poate fi digerat ?
               Aceasi manifesta greutate de comunicare a multora dintre noii ministrii, ca si "rocadele" peneliste, care ii transforma pe unii  intr-un fel de "oameni universali" sau "multilateral dezvoltati" ( ptiu drace, ce amintiri oribile !)
               Eu nu cred in acest gen de "universalitate", eu cred in specialisti, in oameni potriviti, asezati pe scaunele potrivite, conform pregatirii fiecaruia, dupa nevoile tarii.
              Nu cred ca nu existau specialisti la P.N.L, pe domenii de activitate. Eu cred ca ca acolo exista doar cei "iubiti" si cei "nebagati in seama" pe principiile subiective ale unora sau ale altora.
             Meritocratia atat de clamata de catre unii dintre politicieni, pare o gluma buna fata de acest gen de  "rocade" de portofolii !
             Sa speram ca tineretea si dorinta de afirmare a unora,  spiritul lor organizatoric,  profesionalismul la care se referea premierul desemnat si  neabaterea acestora  de la programul de guvernare stabilit, in folosul tarii si al cetatenilor vor prevala, in fata unor amatorisme politice si sa speram ca persoanele la care ne-am referit mai sus, vor reusi mai mult si mai multe decat in prestatiile lor anterioare
             Altfel, pe unii ii poate astepta vinovatia fata de tara si fata de oameni, ca   si condamnarea la uitare, care ar putea avea ca pret si o victorie a neavenitilor, pentru ca de multe, de prea multe ori, memoria publica s-a dovedit  a fi foarte scurta.
            Succes adevarat ! 


             
                           
 

Comentarii