LEGEA ESTE DOAR PENTRU " PROSTIME "

                     In Parlamentul Romaniei, organul legislativ al acestei tari ni s-a facut inca o data dovada, prin comportamentul  refractar -zeflemitor al unor membri ai sai, ca  tipologia pe care o prezinta acestia  este  cea de indivizi mult mai presus de lege.
                   De fapt," prostimea" i-a ales- asa putina, cum a fost ea prezenta la alegeri- iar acum "prostimea" poate sa se planga la bec, sa fie nemultumita, cat vrea ea ,pana la alegerile urmatoare.
                   Pentru unii dintre alesi, nimic nu poate fi mai rentabil!
                   Urat gest sa vii in sediul legislativului, sa participi la sedinta inaugurala fara masca, dar cu o adeverinta, neverificata ca valabilitate inca  de nimeni  si sa faci apoi, selfie-uri cu telefonul in banca, fara masca, aruncand ocheade in dreapta si in stanga sa se vada ca esti "smechera de serviciu" care vrea  doar sa iasa in evidenta .
                   Daca este  bagata in seama, inseamna ca i se
 da importanta, daca nu o baga nimeni in seama, inseamna ca poate persista .
                   Practic nu ?
                   Si  nu este singura. Ni s-a prezentat pe micile ecrane :
                  Patru senatori  PNL stau la discutii, asezati la o masa, la o distanta mai mica de 1 metru, la bufetul legislativului, fara nicio masca.
                  Surprinsi de reporter si de camera, intrun loc nepermis, ei afirma ca doar beau apa, trei dintre acestia isi pun masca, iar unul, continua sa peroreze fara masca.
                 Mai incolo, doua domnisoare, probabil functionare, stau la discutii la distanta mica, una fata de cealalta, dar din nou, fara masti.
                  Una dintre ele si-a prins parul blond cu elesticul de la masca, pe care trebuia sa o poarte, cea de a doua primeste masca de la o colega, cand apare presa, in timp ce prima isi ia masca din par si o pune pe figura, in mod regulamentar.
                   Ne mutam cu "constatarile" la Consiliul General al Capitalei, unde reprezentantii PSD-ului, desi aveau, ca si toti ceilalti alesi ai capitalei, sali separate, pleaca ca grup de presiune in sala unde urmau doar sa voteze, dar cu mult inaintea votului.
                   Exista o lege,  care obliga  la portul mastii pe toata lumea, cu exceptiile prevazute de aceasta.
                   Se pare ca a te molipsi de ceva de la asemenea "personalitati" a devenit o "cinste" si o "onoare" pentru noi "prostii de rand"
                  Covid de parlamentar, Covid de functionar parlamentar, Covid de  consilier la Primaria Generala, "nu este  de colo" !
                  Un munte enorm de lipsa de caracter  si de nesimtire, este "oferta " unora dintre alesi si a unora dintre cei care ii deservesc, care,  bineinteles, nu pot fi  altfel, decat aidoma sefilor lor sau aidoma cu propaganda desantata a unui partid de buzunar, fara dogme, pogorat din prostia si din incapacitatea intelectuala a unor concetateni,  direct in bancile Parlamentului.
                 
Rusinea exista doar pentru cei cu discernamant si cu bun simt !
                Urmeaza, trist, sfasietor de trist, actul final, cel al  insultelor, al regretelor si al vaicarelilor votantilor care s-au inselat, inca o data.
                Numai ca acesta "tine" trei ani si ceva !

N.B.

             Pana la urma "expunerea" pentru o anumita  multime a respectivei doamne s-a incheiat, fiind obligata sa poarte masca, pe care si-a pus-o, asa ca un "compromis", pentru cine ar crede-o, din material plastic.
             Daca mai era necesar,va  atragem atentia, sa observati  ca respectiva persoana, este o "vanatoare" nu prea calificata de publicitate si de popularitate ieftina.



  
              
                       

Comentarii