LEGATURI PRIMEJDIOASE ( 2 ) ca o adaugare a unor realitati, de unii cunoscute, dar care trebuie cunoscute de toti cei cu buna credinta

                  Nu scriam, poate aceasta postare, daca cineva la care tin enorm ca om si ca prieten nu imi adresa o intrebare, bineinteles retorica, cu privire la legalitatea inchirierii unui spatiu de catre o persoana fizica oarecare, unei  anume formatiuni politice .
                  Intrebarea, chiar retorica este justificata pentru ca aparenta de legalitate conteaza.
                  Din punct de vedere al legislatiei, totul este posibil  si perfect legal.
                 
Nu aici este problema, problema reala se refera la destul de numeroasele antecedente discriminatorii ale persoanei care a inchiriat spatiul si ale unor apropiati  ai acesteea, cu privire la etnii la sexe, uneori exhibate jignitor si fara jena,  in spatiul public ,iar la una dintre" iesirile din decor" , acestea fiind chiar violenta.
Unii apropiati ai acestuia au avut dese iesiri violente la adresa unor persoane, vinovate de a fi "altfel".
                Cam toti au un numitor comun - cazierul judiciar.

                   Se vorbeste despre amenintari fatise sau nu, unii chiar se discuta despre sponsorizari ale unor elemente si organizatii extremiste din partea aceleasi persoane si ale unor apropiati ai sai.
               Atitudinile noilor sai "amici"politici sau de care ori fi ei , ale celor cu care a intrat in raporturi juridice civile, carora le lauda credinta si unele atitudini, nu se deosebesc prea mult de ale sale si  ele, la randul lor, fiind  extrem de fatise si deranjante.
              Pericolul asupra caruia ar trebui sa ne punem semne de intrebare este proliferarea si organizarea unor persoane cu reale idei extremiste, unele " cazute in adoratia legionarilor" , ale caror gesturi le repeta si cu ale caror fapte sunt de acord,  le sponsorizeaza chiar, mai mult sau mai putin pe fata.
             Contestarea democratiei, a europenismului, apartenentei

 la NATO,  discriminarile evidente  fac parte  din "arsenalul ideologic" si nu numai, atat de cunoscut  si recunoscut al unora dintre aceste persoane, de fapt adepte ale  "ideologiei verzi cu diagonala",  cea care a aruncat Romania in intunericul precambrianului istoriei.
             Unirea acestor oameni,  manati de astfel de ideologii poate reprezenta un pericol real pentru Romania si pentru democratie, mai ales pentru caracterul si toleranta celor mai multora dintre conationalii nostri.
            Sa nu se uite faptul
ca nici legionarii la "instalarea" lor la putere nu si-au recunoscut adevaratele intentii.

            Ele s-au devoalat dupa aceea  in adevaratele lor dimensiuni
           Este randul societatii civile reale sa cugete si sa se 

exprime !

cititi partea I -a 
limk :https://si-noi.blogspot.com/2020/12/legaturi-primejdioase.



             

Comentarii