ALEGORIA CIUDATA A UNOR CAMPANII ELECTORALE

               Din nou a iesit la iveala, in aceasta perioada pre electorala, de prin "discursurile seci",de  carciuma, cu urme soioase pe barbile gurilor  cu ravna hranite" patriotismul de balta si goliciunea  unora dintre  candidati.
              Vorbe de dragul vorbei, fara rost si fara continut,  cu false imprecatii patriotice, dorinta politicienilor de doi bani, de fapt a "latrailor" de a se auzi urland la luna este un tablou des intalnit in campaniile electorale, tot mai jenante ale unora.
              Pe langa toate acestea, nu puteau lipsi promisiunile financiare desarte, lipsite de acoperire in situatia economica reala, alterata, in care se scalda o Romanie, aflata intr-o criza sanitara, generatoare de mari costuri.
               Sacul ofertelor si al promisiunilor pare fara fund, si cam aceasta incearca sa se induca de propaganda de partid.
Numai sa mai "prinda in plasa" (propagandistica) inca unul care crede in "cai verzi pe pereti", oferiti cu aceasi generozitate insultatoare a inteligentei  !

             Se spera, ca de obicei, in prostia, credulitatea, bunatatea si necesitatea de a avea a unora. Se mai spera...
            Toata "lumea candidatilor" isi exercita dreptul de a urla
, ofera ce nu are si ce nu poate da, se cearta cu adversari reali sau imaginari, care ar incerca sa acapareze "fructele fagaduintei"
            Tabloul este dezolant si ne face sa ne  inchipuim pe undeva, prin jungla tropicala, un copac plin de maimute tulburate, care slobozesc in eter urlete nearticulate si zgomote ciudate.
            Sub copac se vad fetele iritate  si  neincrezatoare ale unor indivizi care huiduie. Nimeni nu poate accepta aceasta sumbra alegorie a desertaciunii .
           Undeva, in amurg mijeste realitatea !

 " Distractia  " continua ! ! !
Vi se prezinta unele "oferte" pentru a vota in cunostinta de cauza :

https://www.youtube.com/watch?v=RG0-0esDW3M&feature=share&fbclid=IwAR0M7Qipxc4uDTuL7_AMtXEZd-gEslpvnMoEU-pGv7dorUAmlChyc2KCvss        


           

Comentarii