" LA VREMURI NOI. TOT... NOI " !

            1/"Nebuneala" este in toi.
               Partidele principale, prin reprezentantii lor, care de obicei nu le fac cinste, depun toate eforturile ca sa politizeze serviciile deconcentrate si nu numai.
               Spitalele  sunt  in paragina, cele mai multe si au ajuns sa fie administrate de tot felul de indivizi, cu studii si cu minti derizorii, de la patroni de pompe funebre, pana la tot felul de "clienti" adusi din "neantul apropiat" pe motive de "pusculita incapatoare",contributii, cotizatii si in  functie de o calitate importanta, obtuzitatea, ei sunt  acei  "baieti buni" care nu ies din cuvantul unor lideri, in majoritate, asisderea cu ei.
                Mai lipsesc frizerii, mulgatoarele si gospodinele care stiu sa faca zacusca pentru ca "menajeria" sa fie bogata.
                Nici  celelalte servicii din subordine nu "colcaie" de inteligenta pe principiul : aceasi "Marie cu aceiasi (alta) palarie"
                Pana la urma ce s-a schimbat ?
               Nimic, aceleasi persoane si aceleasi practici, indiferent de partid sau cate unii mai " descurcareti " si smecheri, care  isi pastreaza locurile, indiferent de partid, dupa cum veti citi mai jos despre o cunoscuta persoana, careia ii plac mult "obrajii"

           2/O cunoscuta persoana,  care a "contribuit", fara de prihana, afirma aceasta, la belele cunoscute si soldate cu victime din Apuseni, de la Siutghiol si de la "Colectiv", de ceva ani le "ia fata tuturor"
             Se pare ca omul este complet nevinovat, de mai multe ori, dovedindu-si capacitatea de a se blinda cu acte si de a-si gasi sustinatori importanti.
             De fapt, intr-un mod propriu si-a dovedit "trebuinta" si "unicitatea"
            Nu este usor sa fii, pe rand, sustinatorul lui Ponta,al lui Dragnea, al lui Dancila , al actualului si daca ar mai trebui, chiar, se pare ca nu ar conta. Obisnuinta s-a creat !
            In mod  clar, detractorii lui mint cu nerusinare pentru va el s-a jertfit pentru binele comunitatii si al societatii, obtinand in sfarsit ravnitul titlu de "patron peste orice zboara" intr-un important minister.
            O "scara a valorilor" cu treptele... rupte !
... pana la urma pe placul "unora" .

Comentarii