ADMINISTRARE LA . . . "DRUMUL MARE" !

            Primarii pleaca si... daunele raman !
              Administrarea fostului primar general al capitalei, conform datelor furnizate de catre  publicatia "NEWSWEEK" ar  fi creat prejudicii serioase.
           Lauda de sine, propaganda desantata a fostului "gospodar sef" al capitalei  prin tot felul de promovari, in mandatul sau, se pare ca au costat zeci de  milioane de euro din bugetul primariei.
          Se comenteaza de catre jurnalisti  ca banii respectivi, cca.27 de milioane de euro pentru o publicitate repetata in mod obsesiv, s-ar fi scurs, prin companiile proprii ale PMB, iar rolul de distribuitor al sumelor l-ar fi avut Compania Municipala de Publicitate si Afisaj din cadrul institutiei. 
          Jurnalistii mentioneaza ca s-ar fi investit cca.10 milioane de lei pentru promovarea proiectelor Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale, ca 8 milioane de lei pentru reclama ar fi fost distribuiti Administratiei Municipale de Consolidare a Cladirilor cu Risc Seismic, iar 1,8 milioane de lei ar fi fost investiti pentru publicitatea facuta Ceentrului de Seniori al Mun.Bucuresti.
           Se  mai consemneaza ca suma de 7 milioane de lei ar fi fost repartizata in acelasi scop Directiei de Asistenta Sociala.
           Ni se face cunoscut  ca au fost semnate trei  contracte de prestari servicii  subsecvente la data de 14.08.2019 in valoare de 5,7 milioane lei, ca la 13.03.2020 s-ar fi platit pentru promovarea proiectelor P.M.B si A.S.S.M.B prin televiziuni si online, in jur de 3,8 milioane de lei, iar la 03.08.2020 s-ar fi incheiat  un alt contract, care ar avea acelasi obiect, dar in valoare  de 2,4 milioane de lei.
         Aceasi sursa ne dezvaluie ca P.M.B.ar fi cheltuit cca.10.5 milioane de lei pentru promovarea tv.si online a realizarilor primariei capitalei sub conducerea primarului general.
          Vi se par sume mici ?
          Ce s-a realizat prin aceste plati pentru bucurestean, decat reclama desantata ?
          Pentru lamurirea cititorului, aflat si intr-o pandemie atat de grava, soldata cu atatea infectari si  decese, medicul A.T.I. dr.Radu Tincu, aprecia ca amenajarea de la zero a unui pat pentru o sectie de A.T.I ar costa cca.30-50.000 de euro.
         Va las pe dvs sa apreciati cate paturi pentru unitatile spitalicesti, aflate in subordinea primariei si greu incercate in aceasta perio
ada s-ar  fi putut instala cu suma despre care am facut vorbire.

        "La Newsweek Live, dr. Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul de Urgență Floreasca, a evaluat la 30-50 de mii de euro amenajarea de la zero a unui pat ATI. Cu bani folosiți la îmbunătățirera imaginii primarului Firea se puteau amenaja în jur de 50 de paturi "
    

        Bibliografie :

   1/https://newsweeek.ro/actualitate/in-loc-sa-faca-50de-paturi-ati-primaria-bucuresti-a-cheltuit-10-milioane-de-lei-pe-reclama

  2/https://newsweek.ro/actualitate/exclusiv-primaria-gabrielei-firea-a-platit-contracte-de-37-milioane-lei--pentru-reclama-tv-si-online?fbclid=IwAR2lvoTGaqo...

       

        

        

       

       

      
       
         
  
                 
 

Comentarii