"RAHAT" INVELIT IN POLEIALA

                      Am vazut personal in urma cu ceva ani, am revazut in presa actuala, unul dintre momentele cele mai respingatoare de pe scena politica autohtona, care se refera la "impartirea ciolanului"

                    Am vazut   deschiderea tarabelor politice in toata uratenia lor respingatoare, am vazut cum se pun in galantare sperantele alegatorilor, am vazut minciuna si perversitatea stand la aceasi masa cu grobianismul si cu injuria in numele interesului de partid reprezentat de asa zisi lideri de mucava care sunt dispusi la trocuri jegoase si la eliminarea cu tavalugul a normalitatii politice si a demnitatii umane.

                    De fapt, se lupta din rasputeri pentru  inlocuirea unui rau cu alt rau, in numele unei  demnitatii si al  unui progres perverse, clamate cu usurinta cu care dai cuiva binete.

                   Se deschid imaginare cutii ale Pandorei, se scoate la iveala te miri ce imbracat in vesminte rupte si urat mirositoare pentru a elimina "cadavrele care au fost eliminate din jocul de-a adevarul.
                   Acestea sunt etapele cosmetizarii pe principiul, orice rahat poate fi imbracat intr-un invelis stralucitor si eventual, cu alta eticheta de "ciocolata" aplicata pe ambalaj.

                 Cine-o "pune botul" ?

                  Fundalul sonor al acestui tablou de toamna este asigurat de injurii, insulte, de mama, de tata, de organe pentru a se intregi imaginea si aromele  pestilentiale ale politicii dimbovitene.
                 Toata lumea, intr-un fel sau in altul, va vota "schimbarea"- de fapt se va ajunge la adecarul  unor cunoscute dictoane, - oricum politica este o curva -  unul frantuzesc,"aceasi Jeanette, altfel coafata" ,altul romanesc, "aceasi Marie, dar cu alta palarie".
                Traim intr-o lume fluid - inselatoare, deci :
                Asigurati-va ce si pe cine votati !

....daca nu, maine, poimaine, peste putin timp, veti plange din nou cu aceleasi lacrimi amare si veti spera la un "viitor" pe care, probabil, nu veti fi in stare sa il schimbati niciodata.

Comentarii