" STA PROSTUL IN BALTA SI RADE DE ALTUL "

     

               In Parlamentul Romaniei, "circul de rigoare" , cu discursuri populiste  si cu argumente cam  de tot rasul, mai ales din partea unui cunoscut partid  de stanga, cu vechi state in retorica desantat-populista.

               Este cert  domnilor, liberalii au gresit si ei, dar nu mai mult decat o " majoritate legislativa "  cu tupeu caracteristic si cu gura mare, despre care se spune, cu argumente financiare si  chiar stiintifice, ca prin populismul  practicat a spoliat economia si a sporit coeficientul inflatiei in timpul guvernarii sale.

             Interesant, pare faptul ca din noianul de epitete reciproc acuzatoare ale unor parlamentari, razbate discursul liderului partidului, despre care se afirma ca aravea cei mai multi condamnati , care, tocmai el, isi trimite aversarii la "puscarie" .
            Unii ar zice ca, macar, pentru " egalizarea scorului " , altii zic pentru " imaginea color "  sau doar  pentru a dovedi   veridicitatea "vorbelor de duh " rostite de un fost lider, care afirma ca un politician adevarat ( cel putin  in mentalitatea sa ) trebuie sa fie cercetat penal macar.
            Aceasta este realitatea destul de sumbra pe care o pot exhiba unii dintre politicienii nostri,
            Si este de toata " cacaua  " !
            Romania de astazi, intr-o tusa grotesca din care pare ca refuza sau nu poate sa iasa.
            Apreciati fiecare !
            Pana atunci, cititi :

            https://www.g4media.ro/articole

                 sursa :g4media.ro

           "Ciolacu: Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. E timpul să plecați acasă sau la pușcărie

ARTICOLE • 12 AUGUST 2020 • IOANA CÂMPEAN • 15.411 VIZUALIZĂRI • 58 COMENTARII

       " Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri, la dezbaterea din Parlament la care participă premierului Ludovic Orban, că social-democrații vor depune moțiunea de cenzură în 17 august. 

.....................................................................................................

        Ați scăpat total situația de sub control, ați eșuat în gestionarea economiei, ați încălcat toate promisiunile făcute românilor. Acestea sunt rezultatele guvernării PNL. V-au interesat doar alegerile, furturile și cât mai multe funcții pentru prieteni. Nu v-a păsat nicio secundă nici de sănătate românilor, nici de traiul de zi cu zi.  Ați avut o singură obsesie: alegerile anticipate”, a afirmat Ciolacu de la tribuna Parlamentului."
         ( Din discursul liderului interimar al PSD -Marcel Ciolacu )

           

Comentarii