SIMPLE GANDURI ( chiar daca unora nu le plac si cum nu sunt gandurile lor...)

               1/ De multe ori, in viata de toate zilele, atunci cand se intreprinde ceva si exista rezultate foarte bune apare cate un "Gica Contra" sau vreun "neica nimeni", care este capabil de orice- si reuseste de multe ori-  sa mai  "bage cate o stanga" sau  sa isi impuna  o ideie de-a dreptul dobitoaca.Aceasta "intreprindere" este facuta  de astfel de indivizi pentru a iesi in fata si pentru  a darama in numele unor intentii declarativ bune o constructie care merita sa fie meritorie sau care ar avea mari sanse de succes.
             "Drumul spre iad este pavat cu bune intentii" , scria Dante Aligheri, dar este mai  greu de inteles cum fac unii dintre noi sa inlature cu o "dexteritate" de invidiat, tot ce este bun si sa inlocuiasca binele cu pierzania si cu dezastrul.
             " Sa moara vecinul cu capra cu tot! "
            Uite asa trebuie  isi zic indivizii de joasa calitate si  rau intentionati.
             Culmea ! asta se intampla  cu regularitate- si  in politica si in viata de toate zilele ... Apetenta spre rau si spre dezastru ? prostie ?, incompetenta ?
            Cate putin din toate si probabil un "cult" pentru incompetenta si goliciune intelectuala. La acestea se adauga si o dorinta expresa a unora de a imita raul. Doar raul se deprinde si se imita cel mai usor. Nu ?
            Lipsa unei scari reale a valorilor este "bomboana" asezata  pe acest "tort" cu gust sordid de distrugere 
            Sunt atat de multe exemple, pe care le cunoastem atat de bine cu totii.
           Va invit la gandire, la analiza si la autoanaliza !

           Acestea sunt unele dintre "ingredientele" de care avem atata nevoie pentru un bine real, nu pentru unul iluzoriu.
          Alegeti ce, cine si cum trebuie !

          

         sursa : libertatea.ro

          2/ "Sute de persoane la un concert al lui Vali Vijelie în Mamaia. Cântărețul a fost amendat, iar lumea dispersată de poliție De Mihai Toma, Sâmbătă, 29 august 2020, 10:19. Ultimul update Sâmbătă, 29 august 2020, 13:00 Polițiștii din Constanța au intervenit vineri, 29 august, pentru a opri un eveniment la care participau sute de persoane, în fața unui local din Mamaia-Sat (Năvodari), unde susţinea un concert cântărețul de manele Vali Vijelie, informează Știrile Pro TV.

         Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Sute de persoane la un concert al lui Vali Vijelie în Mamaia. Cântărețul a fost amendat, iar lumea dispersată de poliție"

         Lumea kitchului, a inculturii, a nonvalorii, a exhibarii primitivismului de multe feluri, prin toti porii multimilor amorfe de "zerouri" , adunata intr-un "efort colectiv" de a nu insemna NIMIC.
        Fara arta, fara lege si fara reguli !
        Submultiplii lui "zero la patrat"

  "CATERINCA SAU NU" !

            

Comentarii